Cum îți alegi corect un fond de ten

Dacă îți achiziționezi fond de ten după criteriul „brand”, „preț” sau „văzut în revista cutare”, nu-i de mirare că nu te poți lăuda cu un look radios, identic natural.

Ce tip de ten ai?

Stabilește mai întâi dacă ai tenul gras,  normal / mixt sau uscat. Dacă acest lucru ți se pare greu de determinat sau un specialist nu a făcut-o încă, o poți face singură; dacă te simți unsuroasă și fondul tău de ten se adună pe față ai ten gras, iar dacă îți simți tenul uscat iar fondul tău de ten se evaporă până în prânz. Iar dacă tenul tău prezintă caracteristici din ambele categorii, ai de-a face cu ten mixt.

Ce urmărești?

După stabilirea tipului de ten, este foarte important să evaluezi corect nevoile pielii tale, pentru ca astfel să poți alege formula potrivită. Așadar…

Vrei un look natural?    SAU    Vrei acoperire maximă?

Pentru un finish natural, formulele lichide, serum, spray, BB, te pot ajuta să obții acea transparență radiantă, cu beneficiul uniformizării nuanței și texturii pielii. Tenul cu imperfecțiuni, însă, are nevoie de o acoperire mai mare, care poate fi obținută cu ajutorul formulelor compacte, fluide, mousse sau cushion, fiind uneori necesar și un strat de pudră.

Ce ți-ar prinde bine?

Mergi la raionul cu fond de ten cu lecțiile făcute și vei alege cea mai bună variantă:

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.