#fluidhairpainting, noul trend în colorare

Când credeam ca nimic nu ne mai poate lua prin surprindere, noua tehnică de aplicare a culorii – Fluid Hair Painting – a luat cu asalt saloanele de coafură, însă a inspirat și multe dintre fetele care își vopsesc părul acasă.
colorarea fluid hair painting
Cum se face?
Cu capul sprijinit pe o suprafață plană – o masă, de întindere generoasă (cât să poți întinde părul pe toată lungimea sa), se așază șuvițele în formă de evantai. Dacă o faci acasă vei avea nevoie de ajutor, ca să poți aplica formula colorantă. Totodată, nu uita să protejezi masa cu o folie alimentară, ca să nu lași urme greu de îndepărtat și să poți face rapid curățenie la „locul de muncă”.
colorare fluid hair painting
Care-i ideea?
O simplă căutare pe Instagram îți va oferi răspunsul (vizual). Fotografiile ce înfățișează atât procesul tehnologic, pas cu pas, cât și rezultatul final, abundă pe rețeaua de socializare sub hashtag-ul #fluidhairpainting. Studiind post-urile, nu poți să nu remarci aspectul natural al părului vopsit, obiectiv pe care coloriștii recunosc că îl urmăresc prin această metodă. Poziția inedită pentru vopsit are avantajul că oferă un acces mult mai simplu al culorii la păr, obținându-se o trecere mult mai fină de la culoarea de la bază la cea de la vârfuri, din cauza depunerii vopselei pe niveluri diferite.
colorare fluid hair painting ombre
Un alt avantaj al acestei tehnici de colorare este posibilitatea aplicării de nuanțe ori culori diferite pe fiecare șuviță în parte, putându-se obține acel uimitor efect de curcubeu atât de celebru în ultima vreme, su pur și simplu tonuri diferite ale aceleiași culori. Noi am decis să încercăm, tu nu?
colorare rainbow hair

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise