„Euphoria” – cele mai căutate look-uri de Halloween

Febra găsirii celor mai spectaculoase look-uri de Halloween se măsoară în căutările pe internet, iar serialul Euforia se află în top.

Cu 1,7 milioane căutări pe Google, 204 mii căutări în YouTube și peste 226 de mii de postări pe Instagram (#EuphoriaMakeup), look-urile protagonistelor serialului HBO (disponibil pe HBO GO) s-au situat pe locul al doilea într-un clasament al interogărilor pentru look-uri de Halloween efectuat de Cosmetify.com, pe primul loc fiind machiajul de clown. Și chiar dacă anul acesta sărbătorim fără petreceri de proporții, nu ne oprește nimeni să ne exersăm îndemânarea în machiaj doar pentru o poză inspirându-ne din look-urile lui Maddy, Jules ori Rue, regăsite de altfel și în prezentările marilor designeri.

ARIPI DE ÎNGER. Folosește un tuș pentru pleoape alb pentru a desena liber în  jurul ochilor, după ce ai aplicat un fond de ten pentru a-ți uniformiza nuanța tenului.

Revolution Makeup PRO Eyeliner, White, 19 lei; FOTO: ©HBO, Imaxtree / Anna Sui, Cynthia Rowley

 

PRIVIRE DE CRISTAL. Ai nevoie doar de un tuș pentru pleoape, un adeziv pentru machiaj și o cutiuță cu cristale orbitoare. Conturează-ți mai întâi pleoapele superioare cu tuș, aplică adeziv pe spatele fiecărui cristal și plasează-le pe pleoape cu ajutorul unei pensete.

Cupio carusel cristale, 9 lei; FOTO: ©HBO, Imaxtree/Natasha Zinko, Dries Van Noten

 

CORALeyes. Culorile alese pentru pleoape ignoră pe nedrept nuanțe de corai, portocaliu sau roșu. Dar totul e permis în materie de look-uri de Halloween. Folosește o bază pentru fard de pleoape pentru a te asigura că nuanța va fi intensă și nu va migra pe față.

NYX Prof. Eye Primer, 34 lei; FOTO: ©HBO, Imaxtree / Almeida, Self Portrait

 

PLOAIE DE STELE. Folosește sclipiciul exact așa cum nu-ți dorești de obicei – sub zona ochilor. Totuși, pentru a te asigura că nu ajunge și în altă parte, ai nevoie de o bază specială pentru glitter.

Essence Get your glitter on, 8,26 lei; FOTO: ©HBO, Imaxtree / Burrani, Vivetta

 

SHOW OFF. Efectele speciale pot fi create din nimic, iar acest look este dovada vie, Folosește cristale cu formă alungită, folie decupată sau gene false fantezie pentru a atrage atenția asupra ochilor.

Melkior gene false, 19,90 lei; Luxorise cristale Sweet Shine, 20 lei; FOTO: ©HBO, Imaxtree / Halpern, G.Valli

 

FATĂ VERDE. Smokey eyes nu înseamnă doar negru sau maro. Folosește un fard verde intens pentru a-ți înconjura ochii, aplicându-l inclusiv în colțurile interne.

YSL Sequin Crush Mono Eyeshadow, 147 lei; FOTO: ©HBO, Imaxtree / Armani, Naheem Khan

 

ALL OVER GLITTER. Îmbracă-te în sclipici din cap până-n picioare de Halloween, în ton cu costumația ta spectaculoasă. Folosește o formulă gel pentru a-l aplica ușor pe față, decolteu și umeri.

Urban Decay Heavy Metal Glitter gel, 144 lei; FOTO: ©HBO, Imaxtree/Cowan, House of Holland

 

MULTICOLOR. Look-uri de Halloween „de groază”? Nu trebuie să fie mereu astfel; încearcă un machiaj vesel, folosind culori electrizante – roșu, galben și verde, îmbinate cu măiestrie pe pleoape.

Huda Beauty Neon Palette, 89 lei; FOTO: ©HBO, Imaxtree/Iceberg, Miller

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.