Este baza de machiaj un produs opțional?

Acum pe bune, chiar poate o baza de machiaj să facă fondul de ten să reziste TOATĂ ziua?

Chiar dacă se bucură de tot mai multă notorietate, baza de machiaj se străduiește încă să înlăture doza de scepticism cu care încă este privită.

baza de machiaj

 

Farsali Unicorn Essence Skin Enhancing Antioxidant serum, 216 lei – E un serum hibrid, ce face față celor mai importante misiuni ale ritualului meu zilnic: protecție antioxidantă, rezistența machiajului și iluminarea feței. Datorită lui, am ajuns să cred că… unicornii există și ne furnizează elixirul frumuseții.

Kat von D Lock-It Hidrating Primer, 144 lei – Dotat cu ingrediente hrănitoare precum aloe vera, jojoba sau unt de shea, primerul este formulat pe bază de apă ce garantează chiar și rezistența fondului de ten cu acoperire maximă. Folosit împreună cu fondul de ten din gamă, acesta poate servi și drept soluție de diluare, putând controla astfel puterea de acoperire.

Smashbox Photo Finish Primer Oil, 143 lei – O formulă neobișnuită pentru o baza de machiaj, uleiul are o textură ușoară, ce este rapid absorbită de piele, uniformizându-i instantaneu suprafața și oferind piele luminozitate imediată. Îl poți folosi atât dimineața, cât și seara, pe pielea proaspăt curățată, dar suplinește cu brio roluri precum hrănirea cuticulelor, mâinilor sau zonelor cu piele îngroșată.

Becca Ever-Matte Poreles Priming Perfector, 153 lei – Dacă ai tenul gras, aceasta este noua ta bază de machiaj, care nu doar acționează ca o „sugativă” pentru grăsime, micșorând porii și netezind pielea înainte de aplicarea fondului de ten; aceasta poate fi folosită și după fondul de ten, pentru combaterea luciului nedorit al pielii, dar și pe parcursul zilei, pentru a retușa machiajul sau pentru a reduce aspectul porilor.

Benefit Stay Flawless 15 Hour primer, 168 lei – E pe placul nostru în primul rând grație formulei sale, ce asigură o aplicare rapidă și control total asupra produsului (stick anti-risipă). Cât despre proba de rezistență, am putea spune că ne-a depășit așteptările – e ca un magnet pentru machiajul aplicat; nimic nu pleacă de pe fața ta dacă nu vrei acest lucru, grație acestui primer.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.