(P) Epilarea definitiva SOPRANO ICE tehnologie medicala avansata pentru indepartarea pilozitatii

Stresul este una dintre bolile societății moderne. Fie că e vorba de grijile cotidiente, fie că e vorba de imaginea și starea noastră generală, sunt lucruri pe care nu le putem amâna și care s-au transformat dintr-un ritual al îngrijirii personale într-o corvoadă. Înlăturarea constantă a părului nedorit de pe suprafața corpului este un astfel de obicei la care nu ne putem gândi decât în termeni de necesitate și timp, pe care trebuie să îl investim. 

Dacă am calcula minutele, orele și într-un final, zilele pe care le petrecem într-un an pentru înlăturarea părului nedorit de pe față, mâini, picioare, zona axilelor sau zona inghinală, am înțelege că principalul argument al epilării de lungă durată este în primul rând, timpul câștigat. Acel timp lipsă de care ne plângem în permanență, acel timp pe care îl putem petrece cu cei dragi, făcând lucruri pentru că ne dorim, nu pentru că „trebuie”, poate fi micșorat acum prin tratamentul de epilare laser Soprano Ice.„Tehnologia de ultimă oră pe care o folosim și experiența incontestabilă a echipei SkinMed Clinic transformă distrugerea rădăcinii firelor de păr prin intermediul luminii intens pulsate într-o experiență caracterizată de eficiență, absența durerii, încredere în medicul specialist și descoperirea ritmului de funcționare a propriului organism. Ședințele (6-12, în funcție de zona vizată) sunt programate pe baza unui algoritm ce respectă fiziologia creșterii firelor de păr de pe suprafața respectivă. Niciodată nu vom avea toate firele crescute în același timp, motiv pentru care procesul epilării definitive este realizat pe parcursul mai multor ședințe”, spune Amalia Anghel, medic primar dermatovenerologie, Doctor în științe medicale, clinica SkinMEd.

„Având în vedere tenologia avansată încorporată în acest echipament – Soprano Ice se adresează tuturor tipurilor de piele, inclusiv pielea bronzată având rezultate vizibile încă de la prima ședință. Epilarea laser se poate face în orice sezon, fiind destinată atât bărbaților cât și femeilor, pe toate suprafețele corpului cât și la nivelul feței. Ulterior celor 6-8 ședințe este indicat să se facă o ședință de epilare, de întreținere, o dată pe an. „, mai spune specialistul.

Înlăturarea părului nedorit nu ține doar de estetică, ci și de igiena personală.  Astfel se explică interesul tot mai sporit pentru epilarea de lungă durată în urma căreia scapi, pe de-o parte, de stresul epilării lunare, iar pe de altă parte, de momentele neplăcute în care nu ești perfect epilat. Grație complexității acestui procedeu și al importanței pe care îl are, nu poate fi privit exclusiv ca un artificiu cosmetic, ci ca o procedură pe care numai experiența medicală o poate ridica la nivelul eficienței și al încrederii căutate.

Citeşte şi: 5 mituri spulberate despre epilare. Care este, de fapt, adevărul?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.