Epilarea definitivă cu laser – Această tehnică seduce tot mai multe femei!

Epilarea definitivă cu laser este uimitoare, este o metodă blândă și delicată care te scapă permanent de părul enervant de pe anumite zone corporale. Se practică în salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare. Încearcă această tehnică pentru a te convinge singură de rezultate! Această tehnică este mult mai eficientă decât ai crede la prima vedere. Dacă ții foarte mult la aspectul tău exterior și te macină problema pe care o ai vizavi de părul nedorit de pe picioare, de pe axile sau din zona inghinală, trebuie să faci alegerea potrivită, pentru a beneficia și tu de avantajele extraordinare oferite prin intermediul acestei tehnologii de ultimă generație.

Gândește-te cât de plăcut este să ai pielea picioarelor netedă și catifelată și să scapi de neplăcerile unei epilări convenționale pe care o foloseai în fiecare lună. Gata cu soluțiile dureroase, cum ar fi de exemplu: aparatul de ras și epilarea cu ceară prin smulgerea firelor de păr! Chiar și la electroliză se poate renunța de acum, pentru că este o soluție impracticabilă pe zonele mari, iar durata de tratament este destul de îndelungată. Dacă vrei să scapi în sfârșit de părul nedorit alege tratamentele de epilare definitivă cu laserul în Satu Mare. Acest procedeu are efecte extraordinare asupra pielii tale. Acum este foarte simplu să ai pielea netedă, frumoasă și catifelată, alegând un tratament: • Non-invaziv
 • Confortabil
 • Rapid
 • Nedureros
 • Blând, delicat
 • Super-eficient

La salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center se folosește aparatul de epilare definitivă E-Lase LHR ELOS. Acesta este produs de compania Syneron Candela (companie specializată în aparate medicale de ultimă generație). E-Lase LHR ELOS este cel mai performant aparat de epilare laser care poate fi găsit în saloanele de înfrumusețare din România. Comparativ cu alte soluții non-invazive disponibile pe piață, E-Lase este de 2 ori mai rapid, nu produce durere și poate fi folosit pentru toate tipurile de piele (care variază de la I-IV).

Datorită progreselor tehnologice acum îndepărtarea permanentă a părului este chiar definitivă și poate fi efectuată pe întregul corp. Părul nedorit de pe anumite zone poate fi îndepărtat definitiv grație tehnologiei de ultimă generație E-Lase, care combină proprietățile diodelor cu energie laser și a diodelor de radiofrecvență. Această tehnologie este concepută pentru a elimina părul existent în mod simplu și rapid, iar aici ne referim la părul care este în creștere în mod activ.

Când spunem epilare pe întreg corpul ne referim desigur la față, gât, trunchi, membrele superioare și membrele inferioare. Epilarea se face pe următoarele zone: perciuni, pomeți, mustață, bărbie, gât, brațe, antebrațe, axile, umeri, piept, abdomen, zona superioară a spatelui, zona lombară a spatelui, ambele picioare integral și gambe.

Avantajele procedurii:

 • Energia laser acționează direct asupra folicului de păr.
 • Tehnologia nu produce deteriorarea pielii.
 • Tratamentul oferă rezultate spectaculoase pe toate zonele corpului.
 • Pielea rămâne fină și catifelată.
 • După tratament poate să apară o ușoară înroșire a pielii care indică efectul dorit, faptul că s-a acționat în profunzimea țesutului cutanat, dar această roșeață va trece imediat.

„Aparatul de epilare definitivă eLase produs de Syneron Candela este cel mai performant aparat de epilare cu laser din oferta BeautyOne. Salonul Pearl Beauty Center din Satu Mare deține singurul aparat existent în acest moment la noi în țară. Salonul a achiziționat și alte aparate de ultimă generație, cum ar fi Eximia HR 77 Platinum pentru remodelare corporală sau FaceLift PRO pentru lifting facial. Mă bucur să văd că sătmărenii vor beneficia de cele mai noi tehnologii disponibile pentru saloanele de înfrumusețare.” ne-a relatat reprezentantul BeautyOne, Sebastian Oprean.

Pearl Beauty Center este unul dintre cele mai bune saloane de înfrumusețare din Satu Mare. Pentru mai multe informații vă invităm și pe site: http://pearlbeauty.ro/, unde sunt prezentate aparatele de epilare definitivă și remodelare corporală. Totodată, de pe pagina de Facebook a salonului Pearl Beauty Center puteți afla lucruri interesante despre tratamentele de înfrumusețare.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.