(P) Elixir Ultime – ştiința unui păr strălucitor

KÉRASTASE a decodat secretul strălucirii optime. Plecând de la studiul reflectării luminii şi, implicit, a strălucrii, specialiştii KÉRASTASE au ajuns la următoarea concluzie: cu cât fibra e mai puțin deteriorată, cu atât mai ridicată este REFLEXIA DIFUZĂ, iar per total strălucirea este MAI SLABĂ.  Aşadar, cu cât nucleul fibrei este mai hrănit, cu atât mai strălucitor arată părul. 

Aşa a luat naştere Elixir Ultime – un strop de aur pentru o strălucire supremă. Acum cu ulei prețios de camelie și ulei sacru de marula. Pentru strălucire de oglindă şi parfum seducător.

ELIXIR ULTIME L’HUILE ORIGINALE Ulei 100ml, 141 lei

Ulei sacru de marula. Pentru hrănire fără a îngreuna părul şi protecţie antioxidantă ridicată.

Fructul marula este o minune a naturii. Rod al arborelui de marula – o raritate naturală, cu specii de ambele sexe. Arborele-femelă fertil este venerat din cele mai vechi timpuri de triburile africane ca simbol al dorinței sexuale, al senzualității și feminității.
Uleiul sacru extras printr-o metodă atemporală de presare manuală este folosit de secole în ritualuri pentru numeroasele sale proprietăți miraculoase de sublimare a pielii și a părului. Concentrație ridicată de acizi grași esențiali, vitaminele C & E
Valorile foarte ridicate de antioxidanți oferă protecție intensă fără a îngreuna fibra.

Ulei prețios de camelie. Pentru supleţe şi strălucire intensă de durată.

Camelia este simbolul natural al prețiozității. Perfecțiunea sa vine din petalele cu o formă grațioasă și din bogăția ascunsă a fiecărui strop din esența sa.
Parfumul său imperceptibil permite deschiderea aromei captivante a uleiului Elixir Ultime. Îi oferă părului un plus de supleţe şi strălucire naturală de durată. Alcătuită în principal din acid oleic (omega 9), reprezentând până la 82% din compoziția sa, și acid linoleic, care reprezintă circa 12% din compoziție.

Șampon infuzat cu ulei pentru părul tern. Ulei sacru de marula. 
Curăţare: aplicați pe părul ud, masați. Clătiți. Repetați.

De 8X mai multă strălucire imediată. Strălucire timp de 48h. Hrănirea fibrei timp de 48h. Parfum care rezistă timp de 48h.
Efect anti-electrizare până la 96h în medii cu umiditate relativă de 80%. Curățarea în profunzime a scalpului și a părului.
Previne depunerea impurităților pe fibra capilară.

ELIXIR ULTIME BAIN Sampon 250ml, 93 lei

Mască infuzată cu ulei pentru părul tern. Ulei sacru de marula. 
Tratare: aplicați pe lungimi și vârfuri după șamponare. Clătiți. De 8X  mai multă strălucire imediată. rălucire timp de 48h. Hrănirea fibrei timp de 48h. Parfum care rezistă timp de 48h. Efect anti-electrizare până la 96h în medii cu umiditate relativă de 80% la 25°C.

ELIXIR ULTIME MASQUE Masca 200ml, 164 lei

Ulei versatil pentru părul tern. Ulei sacru de marula. 
Uscare naturală/ cu foehnul mai rapidă. Termoprotecție până la 230°C. Reduce vârfurile despicate. Aplicați 1-2 spray-uri pe părul umed sau uscat. Nu clătiți. Strălucire imediată. Parfum care rezistă până la 30h. Netezeşte şi catifelează instantaneu şi intens părul. Protecţie anti-electrizate până la 96 ore. Hrănirea fibrei.

ELIXIR ULTIME L’HUILE ORIGINALE Ulei 100ml, 141 lei

Ulei cu efect de strălucire pentru părul vopsit. Extract de ceai imperial.
Aplicați 1-2 spray-uri pe părul umed sau uscat. Nu clătiți. Uscare naturală/ cu foehnul mai rapidă. Termoprotecție până la 230°C*. Reduce vârfurile despicate. Strălucire imediată. Parfum care rezistă până la 48h. Netezeşte şi catifelează instantaneu părul. Protecţie anti-electrizate până la 96 ore. Hrănirea fibrei.

ELIXIR ULTIME L’HUILE ROSE Ulei par vopsit 100ml, 141 lei

Produsele se pot achizitiona din saloanele partenere Kerastase (https://hair-salons.kerastase.com/), de pe site-ul vedo.ro si in curand de pe site-ul evolutionbymc.ro.

Etichete: par
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.