EFFACLAR alaturi de tineri in aceasta toamna

Acneea – o problema de actualitate in randul tinerilor de azi

Tot mai raspandita la nivel european, acneea este o afectiune ce atinge anual peste 76% dintre adolescentii cu varste cuprinse intre 13 si 19 ani.

Prezenta sub diverse forme, acneea juvenila (cea specifica la varsta adolescentei) apare ca urmare a activitatii hormonale intense intalnite la adolescenti si se manifesta sub forma de puncte negre si cosuri inflamate dureroase. Deoarece la acest tip de acne exista doua tipuri de imperfectiuni, dermatologii o numesc acnee mixta.

Tratamentul pentru acest tip de acnee este complex si necesita in general, aplicare a doua produse diferite – unul pentru tratarea punctelor negre (leziuni retentionale) si unul pentru tratarea cosurilor (leziuni inflamatorii).

De aceea exista riscul ca schema de tratament sa nu fie urmata cu strictete, mai ales in randul adolescentilor.

Acneea – o afectiune cu urmari psihologice

Pentru tineri, impactul psihologic al imperfectiunilor aparute la nivelul fetei este important, deoarece acestea apar la o varsta in care ei isi construiesc identitatea.

„Povara” poate fi cu atat mai grea, cu cat acneea poate duce la excluderea din anumite grupuri sociale. Cu toate acestea, la nivel European, numai 1 adolescent din 3 apeleaza la sfatul unui specialist – medicul dermatolog – pentru a putea trata eficient aceasta afectiune.

In aceasta toamna, La Roche-Posay vine cu un pachet special dedicat tinerilor – solutia completa de curatare si ingrijire a tenului cu tendinta acneica.

1. Pentru igiena zilnica – Effaclar Gel-curata pielea in profunzime lasand un ten proaspat si curat

2. Pentru ingrijire, La Roche-Posay a conceput un produs 2 in 1 (cu actiune asupra ambelor tipuri de imperfectiuni). Tratamentul hidratant Effaclar DUO a fost creat special pentru nevoile si dorintele adolescentilor.

Cu ajutorul tehnologiei de ultima generatie, Effaclar DUO elimina cosurile si punctele negre, diminuand in acelasi timp secretia de sebum si oferind hidratare de durata pielii.

Pretul recomandat in farmaciipentru acest pachet este de 65 lei.

Conform ultimului studiu al Laboratoarelor La Roche-Posay, peste 95% din adolescentii cu acne juvenila cu varste cuprinse intre 13-18 ani au fost multumiti de rezultatele Effaclar DUO.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.