Dinti stralucitor de albi… ca vedetele

By  | 

La dentist.

„Pacienţii se pot aştepta să devină cu 8, pînă la 14 nuanţe mai albi”, susţine Dr. Michael Cai, stomatolog australian. Deşi costisitoare, tratamentele profesionale folosesc  înălbitori activaţi de lumină, sunt rapide şi foarte eficiente. „Sensibilitatea dentară este singurul efect secundar al albirii profesionale, dar nu se întâmplă fiecărui pacient. Dacă cineva capătă sensibilitate în timpul tratamentului, se poate scădea intensitatea luminii”, spune medicul. Tratamentele profesionale ca acesta nu au impact asupra gingiilor, fiind complet protejate în timpul procedurii.

Acasă.

„Aşteaptă-te la o albire cu pînă la şase tonuri, folosind cel mai bun sistem”, spune Cai. Iar asta dacă este folosit 14 zile cu regularitate, evitînd alimentele care pătează, precum ceaiul sau vinul roşu. „Regulile privind produsele profesionale pentru albire s-au mai schimbat în ultimii ani, acum doar dentiştii pot aplica pacienţilor produse pentru albire care conţin mai mult de 6% peroxid de hidrogen.”

Tratamentele cu concentraţie mai mică funcţionează şi ele, dar nu atât de rapid şi nu permanent. Doar costul ar fi mult mai mic!

Din magazin.

Periuţa Oral-B Triumph 5000 Smart Guide, 479 lei, cu mod pentru albire

Colgate Max White One Active, 14 lei

Pure Smile Teeth whitening kit, 350 lei

Splat Blackwood whitening black toothpaste, 29,90 lei

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *