(P) Descoperă noile parfumuri ale toamnei

Parcă simțim așa o adiere ușoară de frunze arămii. Și ne întrebăm ce alte miresme mai ascunde toamna asta. Pentru că numele mari din industrie n-au obișnuit cu lansări surprinzătoare în această perioadă a anului.

Nici 2019 nu ne dezamăgește. Deja avem o listă de parfumuri proaspete, în sticulțe stilate, numai bune de accesorizat cu ținutele toamnei. Cu simțul olfactiv pregătit și un card de credit la îndemână, să le descoperim pe cele ami interesante!

Memoire D’une Odeur

Poate că amintirea la care face referire aici Gucci este cea a caselor de vacanță de pe malul mării pe care le-am lăsat în amorțirea verii. Memoire este un parfum unisex care construiește o nouă categorie: mirosurile minerale. Aroma este una curată, florală, în care cunoscătorii vor sesiza un strop de mosc, echilibrat bine cu santal cald și note de vanilie. Pentru nostalgicii care încă refuză să creadă că a venit toamna.

Idole

Lancome ne îndeamnă să fim proprii noștri idoli. Și sigur ne vom autoîndrăgosti învăluite în miresmele fine de trandafir, citrice, iasomie, vanilie și mosc. Poate că primul ingredient va îndepărta unele nasuri obșnuite să-l asocieze cu săpunurile bunicii. Dar Idole reușește să extragă trandafirul din lumea veche și să-i dea o tentă nouă. Și producția merge în aceeași direcție, pentru că ingredientele sunt obținute în mod sustenabil. Iar sticluța subțire și reîncărcabilă sigur nu seamănă cu nimic din trecut.

Replica Whispers in the Library

Maison Martin Margiela ne propune niște șoapte cu ecouri din Oxfordul anului 1997. Pentru el, pentru ea și pentru oricine apreciază aroma delicioasă de vanilie, ținută în frâu prin note îndrăznețe de vanilie, note lemnoase și cedru. Oricum, o combinație rafinată, care se potrivește perfect cu o ploaie scurtă și răcoroasă de octombrie. Cât timp o savurezi de la fereastră, cu o carte bună în mână.

Beautiful Belle Love

Dacă v-ați întâlnit deja cu vechiul Beautiful Belle de la Estee Lauder, varianta nouă sigur o să vă placă. Note de salvie, trandafir, vanilie și miere încălzesc acest parfum, pentru momentele de răsfăț cel mai simplu de obținut: doar din câteva puf-uri.

Illusione Pentru Ea

Toamna asta adie și un vânt de lux italian, care ne transpune imediat către o masseria din „călcâiul cizmei”, printre smochini, măslini și pietre încinse de soarele care se încăpățânează să ardă. Bottega Veneta completează povestea cu note de bergamot, coacăze negre și boabe de tonka. Pentru acele zile care încă te îndeamnă la plajă, dar își schimbă radical înfățișarea cu lăsarea nopții.

Mai multe arome interesante ne așteaptă printre rafturile fizice sau online ale magazinelor de parfumuri. Explorați în voie și începeți toamna răsfățate de miresmele marilor creații din acest an. E un mod plăcut de a spune la revedere verii. Iar dacă îl aveți și pe CardAvantaj la îndemână, parfumul de care vă îndrăgostiți ajunge mai ușor în dulăpiorul de acasă.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.