De ce să NU te fardezi la plajă

Foarte multe femei aleg un machiaj mai lejer la plajă, însă COSMO îți recomandă să renunți complet la farduri! Iată de ce.

Cel mai probabil multe dintre cititoarele COSMO sunt beauty junkies: încercați tot felul de produse de îngrijire pentru piele, vă cumpărați produse de machiaj de calitate, urmăriți tutoriale pentru a avea un contur perfect și buze senzuale etc. De asemenea, suntem destul de sigure că vreți să arătați ca scoase din cutie în orice circumstanță, inclusiv atunci când mergeți la plajă.Citește și: Ce trebuie să conțină geanta ta de plajă

Totuși, COSMO susține naturalețea, iar în acest articol vom vorbi puțin despre de ce nu ar trebui să te mai fardezi la plajă.

În primul rând, vara poate fi foarte dificil să ai un machiaj care să arate perfect pe toată durata zilei. Este foarte cald afară, pielea transpiră, machiajul se strică, dispare de pe față… Chiar dacă alegi alegi un make-up mai light, tot nu vei arăta la fel de bine ca atunci când nu curg apele pe tine. Să nu mai spunem de faptul că multe dintre noi mai aplicăm un strat de pudră pe față pentru a împrospăta machiajul, ceea ce poate duce la iritații și apariția coșurilor.

De asemenea, vei fii stresată constant. Oare rimelul waterproof nu e atât de bun precum credeai și vei arăta ca un raton după ce ai înotat? Trebuie să scoți mereu oglinda din geanta de plajă sau să traci cu ochiul discret în ecranul telefonului pentru a fi sigură că arăți în continuare bine. Dacă nu ești fardată de la bun început, în schimb, aceste griji nu vor exista.

Citește și: Îngrijirea pielii după plajă

Să nu mai spunem de timpul pe care nu îl mai pierzi în fața oglinzii! Poți dormi mai mult dimineața, poți face câteva exerciții, poți citi o carte… Posibilitățile sunt infinite!

Mai mult, vara este nevoie să cumpărăm constant produse noi demachiaj, în special fond de ten, pudră, concealer, blush și altele asemenea. Pentru că te bronzezi, trebuie să ai mereu grijă ca tenul să fie de aceași culoare cu restul pielii.

Nu în ultimul rând, nu crezi că ar fi o idee bună să lași pielea să repire puțin? Dacă tu ești în vacanță, ea de ce nu ar fi?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.