Tot ce-ți trebuie pentru dantura perfecta

Sunt accesoriul esențial al vedetelor – dinți de un alb orbitor. Fă-ți zâmbetul să strălucească cu aceste tratamente și accesorii pentru o dantură perfectă.

Albirea dinților la dentist. „Pacienții se pot aștepta să devină cu 8, pînă la 14 nuanțe mai albi”, susține Dr. Michael Cai, stomatolog australian. Deși costisitoare, tratamentele profesionale folosesc  înălbitori activați de lumină, sunt rapide și foarte eficiente. „Sensibilitatea dentară este singurul efect secundar al albirii profesionale, dar nu se întâmplă fiecărui pacient. Dacă cineva capătă sensibilitate în timpul tratamentului, se poate scădea intensitatea luminii”, spune medicul. Tratamentele profesionale ca acesta nu au impact asupra gingiilor, fiind complet protejate în timpul procedurii.Albirea dinților acasă. „Așteaptă-te la o albire cu până la șase tonuri, folosind cel mai bun sistem disponibil pe piață”, spune Cai. Iar asta dacă este folosit 14 zile cu regularitate, evitând alimentele care pătează, precum ceaiul sau vinul roșu. „Regulile privind produsele profesionale pentru albire s-au mai schimbat în ultimii ani, acum doar dentiștii pot aplica pacienților produse pentru albire care conțin mai mult de 6% peroxid de hidrogen.” Tratamentele cu concentrație mai mică funcționează și ele, dar nu atît de rapid și nu permanent. Doar costul ar fi mult mai mic!

Shopping pentru dantură perfectă. Am umplut coșul de „bunătăți” pentru ca dinții tăi să poată concura cu un șirag de perle prețioase:

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.