(P) Dansul aromelor: noile geluri de duș Palmolive Aroma Sensations

By  | 

Cu noile geluri de duș Palmolive Aroma Sensations, banalul duș de dinainte de concert devine un ritual senzorial complet, menit să te „reseteze” instant, pentru a intra în atmosfera de festival.

Trebuie să recunoşti… nimic nu te poate face să te simţi mai bine decât un duş sau o baie înspumată, parfumate cu arome îmbătătoare, ce te fac să uiţi de job, studii sau alte griji. Iar gândul că te aşteaptă câteva seri de distracţie pe muzica trupelor
preferate te introduce imediat în mood-ul de distracţie.

Răsfăţ total 

Mai sunt câteva ore pâna ce te vei lasa vrajita de hiturile trupelor de pe scena, deci ai timp berechet sa te şi relaxezi un pic, iar noi avem reţeta perfectă. Îmbina ritualul duşului cu aromoterapia, cu noua gamă de geluri de duş Aroma Sensations de la Palmolive, care se îmbogaţeşte în prag de vară cu două arome noi, ce-ţi vor oferi o experienţă senzorială încântatoare: Palmolive Aroma Sensations So Luminous şi Palmolive Aroma Sensations Just Fabulous, ambele arome conţinând
uleiuri esenţiale şi parfumuri aromate, concepute special pentru a te răsfăţa, pentru a-ţi încânta simţurile şi pentru
a-ţi dezvălui strălucirea.

Pregătiri intense

Ţi-ai ales cu grijă ţinuta, însa e foarte important ca pielea sa arate impecabil, pentru a-şi pune în valoare hainele.
Dar ştii ceva? Formula aleasă pentru a-ţi curăţa pielea la duş face diferenţa atunci când ne referim la aspectul pielii. Înzestrate cu ingrediente hrănitoare, precum avocado sau ulei de macadamia, cele două noi geluri de duş de la Palmolive împiedica uscarea pielii, lăsând-o curată, hidratată rasfăţată. Pentru a atinge perfecţiunea, adaugă în ritualul tău o perie de duş sau un burete natural (lufa) care să exfolieze delicat pielea în timpul spălării.
Acum, pielea ta e pregătită chiar şi pentru cea mai sumară ţinută.

Piele impecabilă

Îţi doreşti ca senzaţia de după duş să se menţină şi în cursul orelor de dans nebun? Prelungeşte hidratarea dobândită sub duş cu ajutorul unei creme hrănitoare; în felul acesta, parfumul ales va rezista mai mult, iar tu te vei distra în voie cât e noaptea de lungă.

Meniul Aroma Sensations 

Gama Palmolive Aroma Sensations oferă variante diferite de geluri de duş, perfecte pentru a-ţi învalui simţurile, a-ţi transforma duşul zilnic în momente de delectare şi pentru a te ajuta să ai starea de spirit pe care o vrei. Gama conţine urmatoarele produse:

•Palmolive Aroma Sensations Feel the Passion gel de duş cu mac, neroli şi ulei de portocale;
• Palmolive Aroma Sensations Feel Glamorous – gel de duş cu mure, vanilie de Bourbonşi fructul-dragonului;
• Palmolive Aroma Sensations Feel the Massage – gel de duş cu efect exfoliant delicat, cu săruri minerale de la Marea Moartă, aloe vera şi mentă;
• Palmolive Aroma Sensations So Relaxed – gel de duş cu ulei de lavandă, Ylang Ylang şi cardamom.

Gelul de duș Palmolive Aroma Sensations So Luminous are o formulă bogată în ulei de macadamia și bujor ce hidratează pielea și o lasă cu un miros plăcut, care îţi va delecta corpul și mintea și îţi va completa înfăţișarea de zi cu zi.

Palmolive Aroma Sensations So Luminous

Uleiul de avocado și floarea de iris din gelul de duș Palmolive Aroma Sensations Just Fabulous teînvăluie într-un moment de
plăcere adevărată, ce te va ajuta să evadezi din rutina zilnică. Uleiul esenţial de avocado îţi va hrăni pielea, iar mireasma florii de iris îţi va oferi un moment de răsfăţ.

Palmolive Aroma Sensations Just Fabulous

Gama Palmolive Aroma Sensations este disponibilă în hypermarketuri și supermarketuri în variantele de ambalaj de 250 ml și 500 ml.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *