Curatarea pensulelor de machiaj

Curatarea pensulelor de machiaj este o chestiune foarte importantă, pe care multe dintre noi o ignorăm.

Accesoriile murdare pot fi, însă, motivul pentru care tenul tău nu arată așa cum ți-ai dori.

Pensulele, burețeii și alte aplicatoare de machiaj se pot transforma în adevărate „resorturi all-inclusive” ticsite de bacterii și murdărie, dacă nu le îngrijești așa cum ar trebui. Iată care sunt cele mai eficiente soluții pentru ca instrumentarul tău de înfrumusețare să fie perfect curat:

accesoriu pentru curatarea pensulelor

Douglas Silicone Brush Cleaning Pad, 29 lei

Înzestrat cu trei zone cu texturi diferite pentru curățarea eficientă a oricărui tip de pensulă de machiaj, pad-ul de silicon pentru curatarea pensulelor nu va strica ori modifica forma acestora. Îți garantăm că pensulele vor rămâne perfect curate (practica cea mai comună presupune lăsarea lor la înmuiat în săpun lichid, însă centrul lor rămâne mereu încărcat cu produs).

servetele pentru curatarea pensulelore.l.f. Brush Cleanser Wipes, 27,99 lei

Șervețele pre-impregnate pentru curatarea pensulelor reprezintă varianta ideală în călătorii, mai ales dacă sunt ambalate individual (apelează la celelalte soluții de curățare cel puțin o dată pe lună). Ai grijă să absorbi apoi lichidul cu un șervețel uscat pentru a nu transfera pe piele rezidurile de soluție de curățare.

Make Up For Ever Instant Brush Cleanser, 58 lei

Nelipsit din kit-urile makeup artiștilor (instrumentarul lor trebuie să fie mereu curat, nici nu se pune problema ca o pensulă să fie refolosită pentru două persoane, fără a fi curățate), soluția nu se clătește, se usucă rapid și lasă pensulele perfect curate și moi, având și rol de protejare a perilor.

Sephora Solid Brush Cleaner, 47 lei

Varianta 2-in-1 de față este dotată cu săpun special (cu o formulă delicată ce curăță și protejează perii aplicatoarelor ) și o suprafață de silicon cu ventuze pentru o curățare optimă. Pentru a grăbi uscarea pensulelor, după ce le clătești cu apă, absoarbe excesul de umezeală cu un prosop moale.

set pentru curatarea pensulelorStylPro Makeup Brush Cleanser, 39 Euro (www.currentbody.com)

Dacă ești gadgetoholică… mini-mașina de spălat cu centrifugă pentru pensulele tale este compusă dintr-un bol incasabil și un dispozitiv cu baterie la care se pot atașa pensule de diferite grosimi. Se scufundă în vasul cu apă și soluție pentru spălat,iar rezidurile de machiaj se curăță în 10 secunde, apoi se schimbă apa și se repetă mișcarea.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.