Cum să îți tunzi corect părul acasă (VIDEO)

Fiecare dintre noi știe că ar trebui să mergem la un profesionist pentru a ne tunde, însă de câte ori nu ai făcut asta singură, acasă? Deși nu e atât de dificil, cu siguranță și ție ți s-au întâmplat… accidente – care te-au convins să te lași totuși pe mâna unul stilist înainte de a te vedea prietenii sau colegii.

De aceea, ți-am pregătit câteva clipuri care te învață cum să îți tunzi corect părul, pentru ca rezultatul final să te bucure în loc să te deprime.

Cum îți tunzi vârfurile despicate

Mai ales dacă ai o tunsoare simplă, dreaptă, îți poți tunde singură vârfurile despicate, pentru a nu mai pierde timp la salon – și pentru a face economii.

Cum te tunzi în scări

Dacă ai părul lung și lipsit de volum, o tunsoare în scări poate face minuni. Iată cum să te tunzi pentru a o obține:

Cum tunzi părul creț

Părul creț este greu de întreținut și mai ales de tuns (în special acasă), dar nu trebuie să îți faci griji – există soluții și pentru tine!

Cum tunzi un bob asimetric

Ai putea crede că un bob asimetric see poate tunde doar la salon, dar afă că o poți face și tu acasă.

Cum întreții un pixie cut

Dacă și tu ai un pixie cut, știi cât de des trebuie să mergi la salon pentru a-ți tunde și aranja părul. Dacă nu ai suficient timp pentru asta, poți încerca și singură.

Cum îți faci breton

Coafurile cu breton te întineresc, te fac să arăți mai dulce și mai inocentă. Pentru a nu regreta că te-ai tuns singură, urmărește clipul de mai jos, care te învață cum să îți faci 3 tipuri de breton.

Citește și: Ce tip de breton ți se potrivește în funcție de forma feței 

Tu te-ai tuns vreodată singură? Ce sfaturi ai oferi altor femei care vor să facă asta?

 

 

*articol preluat din Good Housekeeping (autor: Blake Bakkila)

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.