Cum te machiezi la serviciu?

 

Machiajul pe care îl porţi la serviciu poate oferi informaţii preţioase despre tine, în funcţie de stilul ales!
 

– Fără machiaj

Te-ai trezit prea târziu, eşti cam dezorganizată, nu pui preţ pe imagine în relaţiile de serviciu… cam asta laşi să se înţeleagă apărând la serviciu aşa cum te-ai dat jos din pat. Poartă în poşetă o cremă hidratantă nuanţatoare sau un fond de ten compact, mascara şi gloss discret, pentru a-ţi compune un look îngrijit în numai câteva secunde (în liftul clădirii în care lucrezi, de exemplu).
 

– Prea mult… strică!

Conturul mai mult decît evident al pleoapelor, culorile ţipătoare, genele false, obrajii mult prea îmbujoraţi… nu-s tocmai bine văzute la serviciu. Poţi fi bănuită de vrei să atragi atenţia asupra aspectului tău fizic, calificându-te drept indecentă, neprofesionistă şi ignorantă a codului bunelor maniere.
 

– Machiajul ideal

Culorile neutre, alese în funcţie de culoarea ochilor (ca să nu dai greş, alege chiar o nuanţă similară culorii ochilor), mascara pentru definire, un blush discret şi un ruj mat (poţi folosi un ruj mai aprins, dacă îţi machiezi foarte discret pleopele) alcătuiesc un look „profi”, care nu riscă să-ţi umbrească aptitudinile profesionale.
 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.