Cum te machiezi daca porti ochelari de vedere?

Ochelarii de vedere au un rol strict funcţional dar pot fi transfrmaţi într-un accesoriu extrem de chic dacă alegi ramele potrivite fizionomiei tale. Şi cum nu toată lumea poate purta lentile de contact atunci când apar probleme de vedere, transformă-ţi ochelarii într-un atuu cu ajutorul unui machiaj potrivit.

Machiajul ochilor când porţi ochelari de vedere

Odată ce ţi-ai ales ramele potrivite fizionomiei tale poţi să treci la capitolul machiaj. Fardul potrivit trebuie să fie în nuanţe deschise şi complementare nuanţei ramelor tale. Evită să aplici fardul sau creionul pe pleoapa de jos, foloseşte-le doar pe pleoapa de sus şi în aşa fel încât să nu depăşească linia ramelor ochelarilor.

Foloseşte masacara şi eyeliner cu încredere, iar dunga pe care ţi-o faci cu tuşul trebuie să fie cu atât mai lată cu cât rama ochelarilor este mai groasă!

Sprâncenele au nevoie şi ele de o atenţie deosebită atunci când porţi ochelari de vedere pentru că sunt încadrate de ramele ochelarilor. Trebuie să găseşti forma care te avantajează cel mai mult şi să nu uiţi de întreţinerea lor: pensat la timp şi periajul des, mai ales dacă au tendinţe rebele.

Cum te machiezi dacă porţi ochelari de vedere?

Dacă ai impresia că ramele ochelarilor trag prea mult atenţia în zona ochilor poţi să echilibrezi situaţia cu un ruj într-o nuanţă mai intensă. Nici pomeţii nu trebuie neglijaţi. Nu pleca de acasă fără să îţi dai cu puţin blush pe pomeţi, mai ales dacă foloseşti un fond de ten care acoperă blush-ul naural, de care nu ducem lipsă mai ales în sezonul rece!

O altă zonă care necesită o atenţie deosebită în cazul pesoanelor care poartă ochelari este zona de sub ochi. Acoperă-ţi cearcănele cu un concealer de calitate pentru că această zonă este deosebit de sensibilă. Nu pierde nopţile şi asigură-te că faci totul să eviţi apariţia cearcănelor, care sunt mult mai evidente atunci când porţi ochelari de vedere!

Şi tu porţi ochelari de vedere? Care sunt micile tale trucuri de machiaj pentru a arăta întotdeauna ireproşabil?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.