Cum suplineşti lipsa unui produs… esential

Mi-am uitat: Demachiantul pentru ochi

Soluţia de avarie: Uleiul de corp îndepărtează mascara foarte uşor, doar trebuie să presezi puţin genele, nu să freci, şi se înmoaie imediat. Repetă operaţiunea până ce cotonetele rămân albe, apoi spală-ţi faţa.

Mi-am uitat: Fondul de ten

Soluţia de avarie:  Amestecă pudra cu crema hidratantă şi aplică pe faţă masând uşor, cu mişcări circulare, apoi pudrează-ţi faţa pentru fixare. La final, pulverizează apă termală, fixativ sau presează-ţi faţa cu mâinile uşor umede, pentru un finisaj cât mai natural.

Mi-am uitat: Loţiunea pentru curăţarea feţei

Soluţia de avarie:  Dacă iubitul tău foloseşte crema de ras, eşti salvată. Spală bine faţa până face spumă şi apoi clăteşte cu apă rece din abundenţă. Crema de ras este un bun substitut şi pentru gelul de păr.

Mi-am uitat: Masca pentru hidratarea tenului

Soluţia de avarie: Orice conţine grăsimi vegetale, de la ulei de măsline, maioneză şi chiar… frişcă (aceasta conţine şi sorbitol, un umectant folosit în cremele hidratante) poate fi folosit pe post de mască facială sau capilară, având efecte comparabile cu ale produselor specializate.

Mi-am uitat: Mascara

Soluţia de avarie: Spray-ul fixativ te va scoate din impas; pulverizează puţin pe degetul arătator şi, după ce închizi ochii, presează uşor genele curbîndu-le, timp de 10 secunde.

Mi-am uitat: Rujul

Soluţia de avarie: Vaselina cosmetică (pe asta n-ar trebui s-o uiţi niciodată) poate constitui o bază bună pentru prepararea unui ruj; răzuieşte puţin blush şi amestecă-l cu un vârf de spatulă de vaselină în podul palmei, apoi foloseşte o pensulă pentru a-ţi defini buzele. 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.