Cum se face automasajul pentru un ten mereu tanar

Automasajul tenului este la fel de important ca tratamentele și cremele pe care le folosești! Învață cum se realizează pentru a avea și tu un ten mereu tânăr.

Dacă vrei să arăți mereu tânără (și cine nu își dorește asta?) este foarte important să ai grijă de pielea ta, pentru că aceasta îți trădează vârsta foarte ușor! În afară de foarte improtanta hidratare venită din interior, pentru care trebuie să consumi suficientă apă, și toate cremele pe care le folosești, ar trebui să înveți și cum se face automasajul!

Masaj facial anti-stres

ATENȚIE! Nu trebuie să aștepți apariția primelor riduri pentru a-ți face masaj! Practică această tehnică înainte ca semnele trecerii timpului să apară pe fața ta.

Pentru început, trebuie să ții minte că pielea de pe față este mai sensibilă, deci ai grijă să folosești mișcări mai delicate ale degetelor și să nu aplici foarte multă presiune. Niciodată nu trebuie să simți durere! Fii gentilă.

Începe cu bărbia astfel: tamponează energic pielea din zona maxilarului cu partea superioară a degetelor întinse și lipite între ele.

Ce trebuie să știi înainte să mergi la masaj

Trecem apoi la zona gurii și a buzelor. Ciupește ușor colțul gurii cu degetul mare și arătătorul. Cât despre buze, apucă-te ușor cu două degete și masează-le.

La obraji se folosesc vârfurile degetelor, cu care se fac tamponări ușoare.

Nasul se masează prin mișcări circulare ușoare. Este recomandat să folosești degetele mijlocii, pentru a aplica mai puțină presiune.

Ajungem apoi la ochi. Aceștia se vor masa prin tamponări ușoare cu vârfurile degetelor.

Cum se realizează masajul anticelulitic

Fruntea se masează folosing vârfurile degetelor, din mijlocul frunții spre tâmple și de la sprâncene la rădăcina părului.

Te poți masa foarte simplu dimineața sau seara, înainte de culcare, după ce te-ai demachiat bine și ai aplicat crema de față.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise