Cum scoți vopseaua de păr acasă, fără decolorant?

Te-ai săturat de nuanța părului tău sau poate tocmai te-ai vopsit și nu ești mulțumită de rezultat? Există câteva metode prin care îți poți scoate vopseaua din păr acasă, fără a te ajuta de decolorant.

Folosește un șampon antimătreață

Aceste șampoane te pot ajuta să cureți mai repede vopseaua din păr, dar nu te aștepta la rezultate miraculoase. Va trebui să folosești acest truc de mai multe ori, de preferat la interval de câteva zile, pentru a nu-ți usca prea tare părul.

Petrece mai mult timp în soare

Razele soarelui îți decolorează mai repede părul vopsit. În plus, vremea este perfectă pentru un weekend la mare, nu crezi?

Folosește bicarbonat de sodiu

Fă-ți o pastă din jumătate de cană de bicarbonat de sodiu și jumătate de cană de apă. Masează bine în tot părul și clătește cu apă caldă după 15-20 de minute. Pentru cele mai bune rezultate repetă acești pași, dar hidratează puternic părul pentru că bicarbonatul de sodiu îi poate usca foarte tare.

Pudră de vitamina C

Vitamina C nu doar că stimulează sistemul imunitar, dar te poate ajuta și să scoți vopseaua mai repede din păr. Ai nevoie de aproximativ 1000 mg de tablete de vitamina C pe care să le zgrobești pentru a obține o pudră. Amestecă pudra cu șamponul pe care îl folosești de obicei.

Tu ce alte trucuri mai cunoști pentru a scoate vopseaua din păr?

 

Citește și: Cum îți decolorezi singură părul acasă 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.