Cum scapi de un tip in…5 greseli de frumusete

1.  Prea mult, prea tare…

Dacă-ţi plac parfumurile tari sau dacă ţi se pare că al tău e prea discret, nu aplica mai mult de o dată în fiecare punct de puls; nu e cazul să rămîi „cu forţa” în memoria lui olfactivă. Parfumul se reactivează odată cu activităţile fizice şi modificările emoţionale de peste zi, deci nu e nevoie să-l reîmprospătezi dacă nu transpiri excesiv. Mai există o ecuaţie generală de aplicare, în funcţie de tipul parfumului – trei pulverizări pentru apa de parfum şi nu mai mult de patru dacă foloseşti apă de toaletă.

2.  Masca de fond de ten (+ pudră!).

Un strat de machiaj prea gros l-ar putea face să se întrebe ce se ascunde în spatele „măştii” sau dacă nu cumva îşi va murdări cămaşa! Nişte coşuri rebele sau o uşoară pigmentare pot fi acoperite şi cu un Blemish Balm (B.B.) sau Correction Cream (C.C.), iar astfel nu-l vei „şoca” după demachiere.

3. Genele false sau excesul de mascara.

Ok, poate că dansatoarea exotică la care l-ai prins holbîndu-se purta gene false, dar sîntem aproape siguri că nu la ochii ei se uita! Dacă genele tale sînt prea scurte/rare, foloseşte gene fir-cu-fir pe pleoape şi pune fire mai lungi în colţurile externe ale ochilor, apoi defineşte-le cu mascara.

4.  Încălcarea teritoriului.

Chiar dacă nu mai conteneşte să-ţi mîngîie pielea fină, faptul că este astfel datorită aparatului său de bărbierit îl înfurie. Şi pe bună dreptate, pentru că el foloseşte lamele pe faţă (iar tu pe corp), ceea ce i poate provoca infecţii. Procură-ţi aparate destinate uzului feminin, adaptate pielii şi pilozităţilor corporale.

5. Gloss-ul lipicios.

Nu că nu i-ar plăcea să se lipească de buzele tale, însă preferă să fie opţiunea lui. Reziduurile care migrează pe buzele lui sau pe barbă îi atacă masculinitatea şi-l fac să se simtă nesigur (mai ales dacă porţi un gloss intens colorat sau iridescent). Foloseşte produse rezistente la transfer şi păstrează texturile lăcuite pentru ieşirile cu fetele.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.