Cum salvezi o „bad hair day”

O „bad hair day” îţi poate strica toată ziua. Poate că părul tău nici măcar nu arată atât de groaznic precum crezi, dar stima ta de sine oricum este scăzută – simţi că toată lumea se va holba la tine pe stradă şi la muncă şi parcă ai prefera să rămâi ascunsă în casă toată ziua.

Din păcate, nu poţi face acest lucru, aşa că ţi-am pregătit câteva trucuri simple pentru a arăta din nou bine:

Dacă părul ţi se îngraşă repede, probabil ai trecut prin multe „bad hair days”. O rezolvare ar fi şamponul uscat, care te poate salva în dimineţile în care nu ai destul timp să îţi faci baie. 

Sampon pentru par gras homemade

COSMO tip: Dacă nu ai şampon uscat, poţi folosi pudră de talc.

O altă soluţie ar fi să îţi împleteşti strâns părul în aşa fel încât şuviţele să fie aşezate ca o coroană. Foloseşte puţin spray glossy şi va părea că părul tău este lucios pentru că aşa ai vrut tu să arate.

În cazul în care ai breton, rezolvarea e mai simplă: spală doar bretonul, apoi usucă-l rapid. În acest fel, nu se va observa că ai părul murdar.

Dacă părul este curat, dar pur şi simplu nu se aşează aşa cum ai vrea, îl poţi prinde într-o coadă şi ai rezolvat problema. Însă look-ul tău este cam plictisitor, nu crezi? Înainte să îţi prinzi părul, tapează-l puţin, prinde-l într-un coc şi lasă câteva şuvite pe afară. Acum ai căpătat un aer boho chic foarte la modă.

Cum iti tapezi corect parul

Dacă te-ai trezit cu părul electrizat şi răvăşit, iar peria nu reuşeşte deloc să îl aranjeze, foloseşte puţin ulei de păr. Acesta îl va îmbânzi imediat.

Dacă părul chiar nu ţi se aranjează deloc decent, poţi încerca să îl ascunzi pur şi simplu sub o eşarfă sau o pălărie simpatică. Totuşi, evită-le pe cele din urmă la birou. 

Tu cum îţi salvezi părul într-o „bad hair day”?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.