Cum să-ți realizezi singură machiajul cu doar 3 pensule

De cele mai multe ori, timpul este limitat atunci când vrei să-ți creezi un machiaj care să arate sofisticat, dar care să-ți ocupe cât mai puțin timp. Însă dacă folosești produsele și pensulele de machiaj potrivite, poți obține fără prea mari eforturi un look fabulos.

Pensulele sunt cele care îți ușurează foarte mult munca și reduc timpul de aplicare al produselor, oferindu-ți finish-ul dorit. Acestea reprezintă elementul cheie în obținerea efectului dorit, atunci când îți aplici fondul de ten și vrei să obții un finish perfect și când vrei să distribui uniform fardul de pleoape și să arate perfect finisat machiajul.Îți vom arăta cum îți poți realiza în câțiva pași simpli un machiaj de efect, folosind doar 3 pensule.

            1. Primul pas este aplicarea unei creme hidratante potrivită pentru tenul tău, iar apoi se aplică fondul de ten Cupio Ultimate HD. Pentru ambele, se folosește pensula duo fibre 104. Pensula 104 este perfectă pentru produsele cremoase deoarece uniformizează foarte bine și lasă un finish natural.

            2. Se aplică iluminatorul Skin Glow în nuanța Sunlight pe zonele unde cade lumina în mod natural, deasupra de pomete, pe arcadă sub sprânceană și deasupra de buza superioară pentru a oferi mai mult volum.  Apoi se aplică fardul de obraz cremos în nuanța Sheer Chiffon Pink pe centrul pometelui și se difuzează până la uniformizare. Pentru ambele se folosește pensula duo fibre 104.

            3. Cu pensula de blending 309 se aplică fardul cremos în nuanța Sheer. Se distribuie pe toată pleoapa superioară și pe pleoapa inferioară prin mișcări circulare pe care trebuie să le repeți până când fardul este uniform.

            4. Se intensifică fardul cremos folosind culorile Julia și Margaret din paleta All Stars. Culorile se difuzează cu pensula 309 pe care trebuie să o ștergi puțin într-un șervețel uscat pentru a elimina surplusul cremos de pe ea. În colțul intern se aplică culoarea Meryl cu pensula plată pentru fardul de ochi 311.

            5. Pentru a contura ochii și pentru a defini mai intens linia genelor, se conturează cu tușul pentru ochi Cupio Silk Touch. Se aplică dinspre centrul pleoapei superioare spre exteriorul ochiului și dinspre centrul pleoapei inferioare spre exterior. Apoi se aplică mascara Cupio Up Lash prin mișcări de zig zag de la baza genelor către vârfuri.

            6. Se conturează sprâncenele cu gelul pentru sprâncene Brow-Me! în nuanța Taupe, desenând mici linii care să imite cât mai bine firele naturale de păr.  Apoi se aplică gene false Premium Silk Lashes pentru a intensifica machiajul. Pentru conturarea buzelor, se aplică rujul satinat mat Cupiolicious în nuanța Cheesecake.

            Astfel îți poți crea un machiaj smokey eyes de efect, fără tehnici complicate și cu un minim de pensule de make-up. După ce ai aplicat machiajul, este important să nu uiți de curățarea pensulelor. Acest pas te ajută să le menții într-o stare bună de funcționare un timp îndelungat și să elimini microbii care se pot dezvolta în cazul în care pensulele sunt murdare. Poți folosi o soluție specială pentru curățarea acestora, cum este soluția pentru curățarea pensulelor de make-up Cupio, care le dezinfectează și datorită uleiului de eucalipt le menține proaspete și le oferă un parfum răcoritor.

autor: Alina Baciu, Makeup Artist

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.