Cum sa-ti ingrijesti parul ca sa nu se mai electrizeze

Ca să nu ți se electrizeze părul, soluția nu e să folosești toate produsele pe care le găsești în baie, ci să folosești doar ce trebuie.

Pre-tratamentAcest pas depinde de cât timp ai la dispoziție și cât de bine auzi alarma dimineața. Poți încerca un tratament intensiv pe care să-l ții în păr toată noaptea și pe care-l clătești atunci când te trezești, sau poți folosi o mască pentru scalp și cuticule. Dacă vrei ca toate aceste tratamente speciale să dea randament, schimbă-ți și fața de pernă cu una din mătase. Nu e un lux inutil, vei vedea cum firul de păr se va întări și-și va menține strălucirea mult mai multă vreme.

res_1714a8c43e835fe072583b265fb5e0bdKativa Tratament Intensiv Hidratant cu Ulei de Macadamia, 95,03 lei

Sa vorbim despre ingrijirea parului in sezonul caldmaskeratine1000x1000Kerastase Discipline Maskeratine Mască de îngrijire pentru părul indisciplinat, rebel și dificil de aranjat, 154,90 lei

Duo sub duș

Combinația șampon/balsam trebuie aleasă cu foarte mare grijă dacă vrei să te bucuri de un păr curat și cuminte. Pentru părul care se electrizează (și care de regulă este subțire și casant), trebuie să alegi un șampon mai dens și mai bogat în substanțe nutritive. Atenție însă, s-ar putea să-l simți încărcat, deci dacă ești genul care își spală părul mai rar, de data asta vei simți nevoia să intri la cel mult două zile din nou sub duș.

Cum iti poti ondula parul fara ondulator

loreal-voxbox2L’Oreal Elseve Fibralogy șampon și balsam densificator, 15 lei fiecare

Uscare eficientă

Ai nevoie de următoarele: un uscător de păr de bună calitate, o perie decentă (cu peri din fibre naturale) și un spray care să lupte împotriva tendinței de electrizare a firului de păr. Dacă le ai pe toate, nici măcar nu mai contează cât de bine te pricepi (sau nu!) la coafatul părului proaspăt spălat. Produsele fac toată treaba pentru tine.

Moroccanoil_Frizz_Control_100ml_1369051125MoroccanOil Frizz Control Spray anti-frizz anti-static pentru toate tipurile de păr, 139,90 lei

Sampon pentru par gras homemade

Vârfuri despicate?

Unul din motivele pentru care părul ți se electrizează atât de des este că ai vârfurile despicate și casante. Dacă nu ai timp să dai o fugă până la coafor (sau nu te înduri să-ți tai din păr), încearcă un produs care să-ți hidrateze bine părul și care să-ți rezolve exact această problemă. Aplică-l zilnic timp de cel puțin o săptămână și diferențele nu vor întârzia să apară.

sebastian-penetraitt-masque-150mlSebastian Penetraitt mască intens reparatoare pentru păr cu vârfuri despicate, 93,90 lei

Înainte de a pleca din casă

Dacă nu ești fanul spray-ului fixativ (nici eu nu sunt!), încearcă un ulei-serum pe care îl poți aplica fie direct pe părul ud, fie pe părul uscat, pentru a-l înviora la plecare. Bonus: de obicei aceste uleiuri vin la pachet și cu un parfum seducător, astfel încât părul tău nu doar că va arăta bine, dar va și mirosi bine.

YvesRocherYves Rocher Ulei reparator pentru părul uscat, 27 lei

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise