Cum sa-ti alegi mascara

Secretul genelor superbe stă în mascara pe care o folosești. Și deși obiectivul este, în mare, același, fiecare perie are propriul său mod de funcționare.

1. Voluminoasă la bază, îngustă la capăt.

Cu cât peria este mai groasă, cu atât colectează mai multă mascara, ceea ce înseamnă o definire bogată cu o singură aplicare. Capătul subțire al mascarei Make Up For Ever Smoky Extravagant (100 lei) se adresează genelor din extemele ochilor, mai scurte și mai rare.Cum aplici corect mascara. Ce greseli faci

1-paris-gallery-make-up-for-ever-m000023501

2. Peria „lebădă”.

Curbura cozii periei Lancome Grandiose Wide-Angle Fan Effect Mascara (159 lei) asigură accesul mai bun la gene (volum, alungire și definire indiferent de lungimea genei), deoarece este adaptată formei feței.

Ghid de intrebuintare pentru mascara

GRANDIOSE_product_image

3. Modelul clasic cu peri egali.

Face treabă bună pe genele scurte, deoarece perii scurți și egali permit apropierea de rădăcină și asigură o aplicare uniformă. Încearcă Flormar Spider Lash Mascara (24 lei).

SPIDER LASH 3IN1 MASKARA 10,00tl (2)_thumb[3]

4. Capul „cobră”.

Potrivită genelor lungi, forma periei Essence Lash Princess Volume Mascara (18,60 lei), respectă fidel forma curbată a pleoapei, garantând definirea cu volum a tuturor genelor dintr-o singură aplicare.

7 produse cosmetice must have

0410011_l

5. Formă neregulată.

Fibrele din vârful și de la baza periei Givenchy Noir Couture Volume Mascara (142 lei) captează, întind și separă chiar și cele mai scurte gene, în timp ce fibrele din partea de mijloc distribuie cu generozitate doza perfectă de mascara.

495918_in_xl

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise