Cum sa te bucuri de cosmetice… noi

  

Loţiune + parfum

De ce să vânezi creme de corp după miros când poţi crea chiar tu  aroma? Poţi adăuga 2-3 picături de parfum în palmă, atunci când îţi hidratezi corpul cu o cremă inodoră sau de care te-ai plictisit, sau să schimbi definitiv aroma întregului borcan cu cremă adăugând o linguriţă de apă de parfum sau câteva picături de ulei esenţial.

 

Gel de duş + sare de baie

Rezultă… un super scrub! Pune într-un bol mic o mână de sare de baie (alege una mai fină) şi toarnă gel de duş cât să acoperi cantitatea de sare. Amestecă cu degetul şi apoi foloseşte tot scrubul preparat pentru a-ţi masa corpul, cu mişcări circulare. Intră apoi sub duş şi clăteşte-te bine, apoi hidratează-ţi pielea cu ulei de corp.

 

Gel de duş + ulei de corp

Dacă ţi se pare că gelul de duş îţi cam usucă pielea sau pur şi simplu vrei să încerci ceva nou, amestecă două părţi gel de duş cu o parte ulei de corp (poţi folosi din cel dedicat bebeluşilor) şi bucură-te de o experienţă senzorială aparte, cu dublu-beneficiu: curăţare şi hidratare.

 

Mască + ulei de păr

Pentru a spori capacităţile unei măşti de păr, poţi adăuga câteva picături de ulei de păr înainte de aplicare, dar e esenţial să te clăteşti cu apă din belşug după intervalul recomandat pentru acţionarea măştii. Astfel, părul va fi mai mătăsos şi mai strălucitor, după uscare!

 

Gel exfoliant + tonic

„Inventează” pe loc o mască de curăţare amestecând cantitatea uzuală de gel de curăţare cu 3-5 picături de loţiune tonică, apoi aplică pe faţă, cu mişcări circulare, şi aşteaptă cinci-zece minute înainte să te clăteşti.

 

CITEŞTE ŞI: Cum suplineşti lipsa unui produs… esential

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.