Cum sa porti rujul mov

Movul este una dintre culorile care se află în tendinţe în toamna acestui an, însă multe femei nu au curajul să îl poarte pe buze de teamă să nu arate prea exagerat. Din fericire, îţi vom arăta cât de uşor este să te fardezi folosind un ruj de această culoare fără a arăta ca şi cum te-ai pregăti pentru Halloween. Ţi-am pregătit atât câteva sfaturi, cât şi o galerie foto din care să te inspiri.

În primul rând, află că această culoare se potriveşte oricărei persoane, indiferent dacă are tenul deschis sau închis. Cât despre culoarea ochilor, rujul mov se potriveşte cel mai bine dacă ai ochii verzi. Poate că ai încercat un ruj mov şi ţi s-a părut că nu îţi stă deloc bine cu el, însă nu uita că, asemeni oricărui ruj, există o gamă largă de nuanţe din care să alegi. Recomandarea noastră este să nu îl cumperi pe primul pe care pui mâna şi nici să nu renunţi dacă unul nu îţi place.Trenduri de beauty in toamna 2014. Interviu cu Diana Ionescu

Cel mai probabil ştii deja această regulă de bază în machiaj, însă mai ales în cazul rujului mov simţim nevoia să o spunem din nou: dacă îţi colorezi buzele puternic, evită să te machiezi prea strident la ochi. Aşa cum dacă îţi faci smokey eyes şi foloseşti un ruj nude, când te dai cu un ruj mov este de preferat să îţi machiezi ochii cât mai natural.

Din păcate, acest tip de ruj nu prea se potriveşte la birou, însă dacă nuanţa este una „cuminte” poate fi acceptat. De regulă, este un ruj pentru un machiaj de seară sau de ocazie, însă o ştii şi tu – orice regulă are excepţiile sale.

Spectacolul tendintelor de toamna

După cum poţi vedea în galeria foto de mai sus, rujul mov poate avea o nuanţă caldă sau rece, poate fi mai deschis sau mai închis la culoare, mai mult sau mai puţin pigmentat. Încearcă mai multe nuanţe pentru a o găsi pe cea potrivită ţie, ţine cont de sfaturile noastre de mai sus şi cu siguranţă look-ul tău va fi unul foarte cool şi în tendinţe!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.