Cum să îți închizi părul la culoare în mod natural

Vrei să ai părul mai închis la culoare, dar nu vrei să te vopsești? Uite ce trebuie să faci!

Da, este posibil să ai un păr mai închis la culoare fără să ți-l deteriorezi de la vopsea! Totuși, trebuie să știi de la început că efectul nu va fi atât de intens și nici nu va apărea chiar peste noapte.Iată câteva moduri prin care îți poți închide părul la culoare în mod natural:

În primul rând, nu uita să îți acoperi hainele cu ceva sau să porți unele mai proaste, pentru a nu ți le păta. De asemenea, este recomandat să porți mânuși.

Citește și: Trucuri pentru regenerarea părului

Uleiul de muștar se pune într-un bol și se încălzește puțin la microunde sau pe aragaz. Puțin! Să nu fie fierbinte! Aplică-l cu grijă pe lungimea părului, apoi la rădăcină, fie cu mâinile, fie cu o pensulă de vopsit. Lasă-l în păr peste noapte sau măcar două ore, apoi spală-ți părul bine cu șampon. Este recomandat să faci acest lucru cam de 2-3 ori pe săptpmână, până când rezultatele sunt vizibile.

Ceaiul negru se prepară, apoi se lasă la răcit puțin, pentru a nu fi fierbinte. Pune-l într-un bol mare în care îți poți pune tot părul și stai așa cam 15 minute. Spală-ți apoi părul ca de obicei. Repetă zilnic, timp de două săptămâni.

Citește și: Cum să îți îngrijești corect părul

Cafeaua se prepară (cam 3 căni de apă și 3 linguri de cafea), apoi se lasă puțin la răcit, pentru a nu fi fierbinte. Pune-o într-un bol mare în care îți poți pune tot părul și stai așa cam 15 minute. Spală-ți apoi părul ca de obicei.

Pudra de henna se prepară cu apă, iar pasta nu trebuie să fie nici prea subțire, dar nici prea groasă. Aplic-o pe părul proaspăt spalat și las-o să acționeze 2-3 ore. Spală apoi părul ca de obicei.

Tu ce alte metode ai folosit pentru a-ți închide la culoare părul?

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise