Cum sa ai o coafura senzuala cu volum maxim

By  | 

Expertul:

Juan Carlos Maciques, hairstylist al vedetelor, salonul Rita Hazan din New York

Pregatirea:

Spala-ti parul cu un sampon pentru volum, apoi aplica un balsam doar pe lungimea parului, evitand scalpul (nu trebuie “sa-ti ingreunezi” radacinile).

Tehnica:

1. Cat parul e inca umed, strange cate o suvita in prosop; pe langa faptul ca absoarbe apa din par, va impiedica invelisul firului de par (cuticulele) sa stea “lins”.

2. Dupa aplicarea pe scalp a spumei pentru coafat – o cantitate cam cat o moneda de 5 bani – prin masaj, usuca-ti radacinile ridicand suvita cu suvita pentru a crea volum.

3. Prinde parul, lasand la spate o sectiune de cam 5 cm. Tine peria rotunda si foehnul ca-n imagine si deplaseaza-le simultan in jos. Rasuceste varfurile cu peria si repeta miscarea pana suvita e neteda.

4. Continua pana ce parul e uscat. Aduna portiunea de par din crestet si trage in sus. Incalzeste radacinile cu foehnul 10 secunde, asteapta pana ce parul nu mai e cald si “elibereaza-l”.

5. Da-ti parul intr-o parte si orienteaza uscatorul spre radacini. Reia “miscarea” pe cealalta parte. Aranjeaza-ti parul cu mainile, aplica un spray pentru finisare si bucura-te de volumul coafurii tale.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *