Cum sa ai gene mult mai lungi

EXPERT: Julie Harris, make-up artist al vedetelor, New York

PREGATESTE TERENUL:

Asteapta pana ce crema de fata intra in piele inainte de a te machia, in special in zona ochilor. Aplica-ti corectorul in jurul ochilor, apoi un strat de pudra, pentru ca mai tarziu sa poti inlatura eventualele resturi de fard cu un pamatuf pentru pudra.TEHNICA:

1. Procura-ti un ondulator pentru gene si plaseaza-l cat mai aproape de radacini cu putinta, fara sa ciupesti pielea. Tine genele curbate in aparat timp de cateva secunde.

2. Plaseaza ondulatorul mai spre exterior si tine apasat alte cateva secunde. Repeta miscarea, mutand ondulatorul treptat, pana ajungi la varfurile genelor.


3.
Foloseste o mascara cremoasa; la aplicare insista pe radacinile genelor, miscand periuta delicat de la stanga la dreapta, apoi intinde-l pe lungimea genelor.

Nu pune mai mult de 2 – 3 straturi la fiecare ochi, lasand sa treaca aproximativ 2 minute intre aplicari, pentru a se usca.

4. Dupa fiecare aplicare, perie-ti genele – de la jumatatea ochiului spre coltul exterior – cu un pieptene pentru gene, pentru a crea efectul de evantai. Evita scurgerea rimelului si aplica la final mascara rezistenta la apa.


5.
Daca vrei si mai mult volum, lipeste cateva fire dintr-un set de gene false in colturile externe ale ochilor, exact la radacina genelor.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.