Cum s-au machiat vedetele la Cosmo Party

By  | 

Vedetele au strălucit din nou pe „covorul roșu”, și nu doar datorită ținutelor lor; iată ce machiaje au ales să poarte la petrecerea aniversară a revistei Cosmopolitan.

TEN LUMINOS. „Vedeta” incontestabilă a fost, fără dar și poate, tenul perfect, ca de „star”. Ca o dovadă că secretul lor nu este… Photoshop-ul, vedete precum Cătălina Grama Jojo, Albertina Ionescu, Claudia Pavel, Alina Eremia, Alexandra Ungureanu sau Ilinca Vandici dovedesc că perfecțiunea există.

BUZE FOCOASE. Atribut suprem al feminității, rujul roșu a fost preferatul vedetelor prezente la petrecerea Cosmopolitan. Elena Gheorghe l-a purtat în tandem cu genele sale lungi si voluminoase, definite cu mascara (look abordat și de Giulia), Ilinca Vandici a ales un machiaj fumuriu pe pleoapele superioare, însă n-au lipsit nici tonurile de roz (Sore, Jojo), stilul „ombré” (Elena de la Mandinga), maro (Ami) sau movul-orhidee.

PLEOAPE DEFINITE. Toamna se poartă nuanțe în ton cu vremea, iar vedetele știu bine asta: Iulia Vântur a ales tonuri de maro-auriu, iar Alina Eremia a optat pentru un smokey ciocolatiu. Alexandra Ungureanu a purtat un smokey cu glitter argintiu. Am văzut și linii precise de tuș la Elena (Mandinga) și un cat-eye impecabil la Albertina Ionescu.

Citește și: Mesajele vedetelor

Comments

comments