Cum poți scăpa de cicatrice în mod natural

Cicatricele sunt foarte comune, însă tindem să ne rușinăm de ele, să încercăm să le ascundem. Iată cum poți scăpa de ele în mod natural.

Cicatricele sunt o parte normală din procesul de vindecare a corpului. Ele provin de la tăieturi, arsuri, mușcături etc, iar mare parte din populație are măcar o cicatrice. Din păcate, ele nu sunt prea estetice, ceea ce duce la pierderea încrederii în noi.

Există pe piață diferite creme și tratamente care promit să ne scape de cicatrice, dar multe dintre acestea nu funcționează sau sunt prea scumpe. Ce e de făcut, deci? Simplu, folosim ingrediente naturale!

Cum iti afecteaza telefonul pielea

Iată cum poți scăpa de cicatrice în mod natural:

Folosește aloe vera. Această plantă are proprietăți anti-inflamatorii care repară celulele deteriorate, hidratează pielea, reduc umflăturile și atenuează inflamația. Din acest motiv, multe produse cosmetice conțin acest incredient. Pentru a scăpa de cicatrice, trebuie să tai frunza de aloe vera pe lungimea sa și să aplici gelul dinauntru pe cicatrice.

5 probleme de piele agravate de stres

Poți folosi și miere, care este foarte bună în tratarea rănilor. Proprietățile sale antibacteriene sunt perfecte pentru a preveni cicatricele, iar dacă ai deja una, mierea o va face mai puțin vizibilă.

Dacă ai o cicatrice mai închisă la culoare, zeama de lămâie o poate albi, făcând-o mai puțin vizibilă. Nu trebuie decât să tai o lămâie pe jumătate și să freci miezul de zona afectată. Același efect îl au și roșiile!

5 trucuri de frumusete pentru o piele luminoasa

De asemenea, și oțetul de mere este foarte bun pentru a scăpa de cicatrice . Dacă mirosul ți se pare prea puternic, poți dilua oțetul cu puțină apă. Toarnă puțin lichid pe o dischetă demachiantă și ține-o pe piele cam 20 de minute, apoi spală-te cu apă și săpun.

Tu ce alte medote naturale de a scăpa de cicatrice cunoști?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.