Cum păstrezi pensulele de machiaj curate

Curățarea pensulelor și burețeilor de machiaj este o chestiune foarte importantă, pe care multe dintre noi o ignorăm. Accesoriile murdare pot fi, însă, motivul pentru care tenul tău nu arată așa cum ți-ai dori.

Douglas Silicone Brush Cleaning Pad, 29 leiÎnzestrat cu trei zone cu texturi diferite pentru curățarea eficientă a oricărui tip de pensulă de machiaj, pad-ul de silicon nu va strica ori modifica forma acestora. Îți garantăm că pensulele vor rămâne perfect curate (practica cea mai comună presupune lăsarea lor la înmuiat în săpun lichid, însă centrul lor rămâne mereu încărcat cu produs).

e.l.f. Brush Cleanser Wipes, 27,99 lei

Șervețele pre-impregnate pentru curățarea pensulelor reprezintă varianta ideală în călătorii, mai ales dacă sunt ambalate individual (apelează la celelate soluții de curățare cel puțin o dată pe lună). Ai grijă să absorbi apoi lichidul cu un șervețel uscat pentru a nu transfera pe piele rezidurile de soluție de curățare.

Make Up For Ever Instant Brush Cleanser, 58 lei

Nelipsit din kit-urile makeup artiștilor (instrumentarul lor trebuie să fie mereu curat, nici nu se pune problema ca o pensulă să fie refolosită pentru două persoane, fără a fi curățate), soluția nu se clătește, se usucă rapid și lasă pensulele perfect curate și moi, având și rol de protejare a perilor.

Sephora Solid Brush Cleaner, 47 lei

Varianta 2-in-1 de față este dotată cu săpun special (cu o formulă delicată ce curăță și protejează perii aplicatoarelor ) și o suprafață de silicon cu ventuze pentru o curățare optimă. Pentru a grăbi uscarea pensulelor, după ce le clătești cu apă, absoarbe excesul de umezeală cu un prosop moale.

Citeşte continuarea materialului în ediţia de mai a revistei Cosmopolitan România.

Foto: Guliver/iStock, PR. Text: Ana-Maria Prunariu

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.