Cum obții (și prelungești) un bronz perfect

Îți place pielea bronzată, dar niciodată nu reușești să obții acel bronz perfect, ca în reviste? Ține cont de sfaturile COSMO și vei arăta și tu ca un model vara aceasta!

Iată ce ai de făcut pentru a avea un bronz perfect:

Exfoliază!Pentru început, nu sări niciodată peste exfoliere! Aceasta este importantă pe tot parcursul anului, dar mai ales vara, dacă vrei să te bronzezi frumos și uniform. În general, petele apar din cauza celulelor moarte, care stochează culoare în exces.

Hidratează!

După ce ai terminat cu hidratarea, aplică o cremă hidratantă pe tot corpul – nu uita de coate, călcâte și partea din spate a genunchiului. Acest obicei ar trebui să intre în rutina ta indiferent dacă vrei sau nu să te bronzezi, pentru a-ți menține pielea frumoasă cât mai mulți ani. Îți recomandăm produse naturale, precum uleiul de cocos, care are numeroase beneficii pentru sănătate.

Citește și: Produsul minune al lunii: uleiul de cocos 

Ai grijă când te bronzezi!

Evită să stai la plajă între orele 10 și 17, când razele soarelui sunt multe mai puternice. O soluție la îndemână o reprezintă autobronzantul, însă fiecare femeie a dat greș cel puțin o dată cu acest produs. Dacă nici tu nu te descurci atât de bine, citește acest articol pentru a afla toate informațiile necesare.

Prelungește bronzul!

Cu siguranță vrei ca pielea ta să rămână bronzată cât mai mult timp. Hidratează-te în continuare (atât din interior – bea suficientă apă, cât și din exterior – folosind creme hidratante), fă duș cu apă ceva mai rece și mănâncă mai mulți morcovi. Citește acest articol pentru mai multe detalii.

 

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise