(P) Cum ne relaxăm în luna mai

Luna aceasta a început cum nu se poate mai bine! Cu siguranță și pentru tine acest prim weekend extins a fost o escapadă vitală de la activitățile cotidiene și refresh-ul de care aveai nevoie pentru a reveni cu forțe noi! Pentru menținerea stării de bine, considerăm că este mai mult decât utilă repetarea acestei  destinderi cel puțin o dată pe lună. Și oricât ar părea de utopică propunerea noastră , mai jos îți prezentăm 5 activități relaxante prin care poți prelungi mini-vacanța lunii mai!

Apelează la răsfăț corporal!O zi neplăcută și stresantă poate avea repercusiuni asupra stării de bine a corpului tău. Fie că vrei să te detensionezi sau pur și simplu ai nevoie de timp pentru tine, prima recomandare este programarea la o ședință de masaj terapeutic. Poți să oferi aceleași momente de relaxare și prietenei tale cu ajutorul celor de la complice.ro care oferă o sesiune de răsfăț terapeutic Coffee and Slim. Reamintește-i unei persoane speciale câtă recunoștință îi porți și recompenseaz-o cu acest cadou minunat ce presupune degustare de cafea și un ritual de remodelare corporală! În fond, suprizele sunt cele mai emoționante, nu?

Coffee and Slim

Petrece timp de calitate!

Preocupările zilnice ne distrag adesea de la lucrurile cu adevărat importante: familia! Cele mai minunate clipe de relaxare sunt cele petrecute în compania celor dragi, astfel că acesta mai cu seamă poate fi numit într-adevăr „timp de calitate”. Micile momente și activități împreună consolidează creșterea armonioasă a copilului tău, iar noi propunem să te antrenezi împreună cu micuțul tău într-un joc educativ incitant. Cei de la educlass.ro au niște jocuri super creative și care vă vor capta atenția imediat!

Sărbătorește-ți mama în fiecare lună!

Cu siguranță nu este nevoie de o ocazie specială să îi arăți mamei cât de mult o iubești. De multe ori poate atunci când te sună nu poți vorbi și amâni conversația pentru când vei avea timp, însă atenția pentru cei dragi este un lucru care necesită preocupare constantă. Alege să îți petreci după-amiaza cu mama ta luând cina într-un cadru deosebit și o atmosferă destinsă la restaurantul Caru` cu bere.

Fii în formă în pași de dans!

Sezonul cald se apropie și oricât de mult am amâna activitațile fizice, ieșirile la piscină se apropie inevitabil… În orice caz, un stil de viață echilibrat implică antrenamentul fizic, iar unul dintre cele mai relaxante și distractive moduri de a face sport este dansul. Experiența cursurilor de dans va fi unică și nesperat de distractivă daca alegi să fii îndrumat de profesioniștii de la arthurmurray.ro. Optează pentru modulul de cursuri de dans care ți se potrivește cel mai bine și începe să lucrezi la starea de bine atât interioară cât și exterioară!

Mini Spa acasa!

Timpul acordat ție poate fi uneori ceea ce lipsea pentru a fi fericită. Probabil de multe ori renunți la propriul timp liber pentru a te dedica altor activități. Câteva momente de relaxare pot face minuni pentru starea ta de bine și trebuie să profiți de ele oricând poți. Propunerea noastră este aplicarea unor măști antioxidante și hidratante care vor face minuni tenului tău. Cei de la vegis.ro dispun de o gamă variată de măști adaptate nevoilor tale. Alege cea mai potrivită mască facială pentru tine, iar noi îți promitem că îți vei crea micul Spa chiar acasă.

Citeşte şi: (P) Beneficiile unui masaj de relaxare de care poate nu stiai

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.