Cum iti definesti pometii prin machiaj

Avem la îndemână o mulţime de ”instrumente” de machiaj care să ne ajute să ne corectăm micile defecte, aşa că pune mâna pe pensulă, blush şi conturează-ţii pomeţii ca o vedetă!

Cum îţi conturezi pomeţii cu ajutorul machiajului.

În primul rând trebuie să alegi textura şi nuanţa blush-ului pe care îl vei folosi. Astfel, dacă ai tenul uscat vei alege un blush cremă iar dacă tenul tău e mai degrabă gras, alege-l pe cel pudră. Dacă ai tenul normal alegerea îţi aprţine în funcţie de preferinţele personale.

Culoarea blush-ului o alegi în funcţie de culoarea naturală a pielii tale. Dacă ai tenul deschis vei folosi nuanţe de roz şi piersică, pentru tenul măsliniu alege un blush în nuanţe de auriu, maro  sau cărămiziu, iar dacă tenul tău e mai degrabă spre galben, alege nuanţe de piersică ori portocaliu.

Cum se aplică blush-ul

Blush-ul se aplică de sub pomeţi spre tâmplă, nuanţa estompând-se către tâmple. Dacă nu îţi dai seama exact de unde să începi, zâmbeşte larg în oglindă ca să îţi evidenţiezi pomeţii şi aplică cu pensula într-o linie curbată uşor ascendentă.

Blush-ul se aplică cu ajutorul unei pensule groase cu peri fini sau un lată, iar dacă nu ai niciuna, poţi să îţi foloseşti şi degetele.

Cosmo truc: pentru a crea un efect mai puternic, foloseşte şi un iluminator în zona deasupra pomeţilor, ca în fotografia de mai jos. Acest truc te va ajuta să ai cele mai grozave fotografii! 

Ca să nu îţi strici tot machiajul dacă ai aplicat prea mult blush ori nuanţa aleasă este mult prea intensă, aplică un strat de pudră deasupra şi vei rezolva mica problemă fără prea mare greutate. În niciun caz nu şterge blush-ul cu şerveţelul ori discheta demachiantă!

Sperăm că ţi-au fost utile sfaturile noastre de machiaj pentru pomeţi bine definiţi! 

                

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.