Cum găsești produse de make-up de calitate, dar ieftine?

Îți dorești să ai întotdeuna un machiaj impecabil, dar nu ai un buget suficient de mare pentru a-ți cumpăra produse de make-up scumpe? Nici nu e nevoie! Există pe piață un număr foarte mare de produse de calitate, dar în același timp ieftine.

Iată cum le poți găsi:Cere mostre. Foarte multe magazine oferă mostre ale produselor pe care le comercializează, deci nu strică niciodată să întrebi. Astfel, dacă ceva ți-a atras atenția, poți testa înainte de a cumpăra. Chiar dacă e ieftin, nu trebuie să te entuziasmezi și să cumperi produsul imediat!

Testează calitatea. Dacă nu poți lua o mostră acasă, testează produsul direct în magazin. Aplică o cantitate mică pe mână și așteaptă suficient timp până decizi dacă vrei să cumperi ceva. Verifică în mai multe tipuri de lumină (naturală/artificială, caldă/rece, puternică/slabă) și așteaptă câteva ore, pentru a vedea cât de rezistent este.

Citește cu atenție eticheta. Multe produse ieftine despre care crezi că nu ar fi de calitate conțin de fapt aceleași ingrediente ca cele scumpe. Compară etichetele înainte de a decide ce vrei să cumperi.

Citește review-urile. În prezent, aproape orice brand are o pagină de Facebook unde poți citi părerile clienților. În plus, poți găsi review-uri și pe Youtube sau diferite bloguri de beauty. Nu sări niciodată peste acest pas!

Caută recomandări online. Și dacă tot am menționat Youtube și blogurile, îți recomandăm să descoperi produse noi prin intermediul bloggerilor și vloggerilor de beauty. Deseori, aceștia recomandă și produse ieftine, pentru persoanele care au un buget limitat.

COSMO tip: Nu uita de importanța tehnicilor de aplicare a machiajului! Un look perfect nu poate fi obținut cu produse de make-up scumpe cât timp machiajul nu este aplicat bine, iar femeile care folosesc produse ieftine pot arăta de milioane dacă le aplică corect.

 

Citește și: În ce ordine se aplică produsele de îngrijire și machiaj? 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.