Cum gasesti nuanta de par care ti se potriveste?

Suntem inspirate de nuanţele alese de Rita Ora sau de Nicole Richie şi visam să ne schimbăm culoarea părului la fel de des, dar rămânem doar la vis. Un studiu efectuat de Nice’n easy ne spune că o femeie obişnuită va avea pe tot parcursul vieţii doar 3 nuanţe de păr – şi niciodată albastru, verde sau roz. 

Conform sondajului lor, 46% dintre femei preferă să aleagă o culoare de păr practică şi simplă, deşi, aproape toate au spus că şi-ar dori să îşi schimbe look-ul. Pentru cele 33% care au spus că îşi menţin acceaşi culoare de păr pentru că nu ştiu ce altceva li s-ar potrivi, avem câteva sfaturi care le va ajuta să-şi schimbe nuanţa părului. 

Jonathan Long, Colour Advisor la Nice’n easy ne spune metodele lui care nu dau niciodată greş şi prin care poţi găsi care este culoarea de păr potrivită pentru tine. “ Uită-te la nunaţa ta de piele, la culoarea ochilor şi ţine cont de culoarea naturală a părului tău”. Urmează regulile lui simple.

Cum determini nuanţa de păr potrivită pentru tine:

1.Dacă ai pielea de culoare deschisă sau roz şi ochi verzi sau albaştri înseamnă că ţi se potrivesc tonurile reci, aşa că mergi pe nuanţe de cenuşiu şi evită culorile calde sau aurii. 

2.Dacă ai ten  culoarea piersicii sau măsliniu, cu ochi de culoare închisă, înseamnă că ţi se potrivesc tonurile calde, aşa că mergi pe nuanţe de auriu, caramel şi evită cenuşiul.

3.Pentru a află dacă ţi se potrivesc tonurile reci sau calde foloseşte-te de bijuterii. Dacă pielea ta se potriveşte cu bijuteriile de argint atunci mergi pe tonuri reci. Dacă ţi se potrivesc bijuteriile de aur e cazul să alegi tonuri calde. Este posibil să ţi se potrivească şi argintul, dar şi aurul, caz în care eşti între tonuri, ceea ce îţi permite să încerci cam orice nuanţă de păr. 

4.Dacă te vopseşti acasă, încearcă să alegi nuanţe apropiate de culoarea ta naturală. 

Dacă urmezi aceste sfaturi îţi vei găsi cu siguranţă nuanţa de păr potrivită tenului tău. 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.