Cum demachiezi corect machiajul complicat de Halloween?

Machiajul e la fel de important precum costumul de Halloween (uneori chiar mai important!), însă nu doar aplicarea sa este dificilă, ci și demachierea. COSMO îți explică pașii pe care trebuie să îi faci pentru ca tenul tău să nu sufere.

Demachiant pe bază de ulei

Acest timp de demachiant este conceput pentru machiajul mai puternic și, dacă nu l-ai încercat până acum, vei descoperi că face minuni. Nu vei mai folosi o grămadă de dischete demachiante și nu va trebui să îți freci ochii jumătate de oră pentru a scăpa de eyeliner! Îți recomandăm să îl folosești pentru orice machiaj mai puternic sau atunci când utilizat produse waterproof.

Deep pore cleansing

Folosește apoi un produs care curăță în profunzime pielea și care exfoliază ușor. Evită zona ochilor, pentru ca particulele exfoliante să nu te irite. Curăță-l cu apă călduță.

Citește și:Remedii de frumusețe after-party 

Apa micelară

Curăță fața cu ajutorul unui șervețel demachiant, pentru a înlătura orice impuritate rămasă pe piele. În general, acest produs nu mai trebuie spălat de pe față.

Cum scapi de sclipici?

Deși poate îmbunătăți look-ul, sclipiciul este dificil de curățat și e foarte posibil să mai fi rămas puțin chiar și după ce ai urmat primii pași. Pentru a scăpa de el, folosește un scotch, dar ai grijă ca lipiciul să nu fie prea puternic, pentru a nu irita pielea.

Calmează pielea

La final, aplică un serum care calmează pielea sau un ulei, de preferat unul natural, precum uleiul de cocos.

Citește și: Cum îți repari pielea înainte de începerea iernii 

 

*articol preluat din Harper’s Bazaar (autor: Bridget March)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.