Cum aplici perfect fondul de ten în funcție de ustensilele folosite

Un look perfect poate fi obținut doar prin utilizarea tehnicilor de aplicare a machiajului potrivite. Indiferent dacă aplici fondul de ten direct cu degetele, cu ajutorul unui beauty blender sau a unei pensule, iată ce trebuie să faci pentru a arăta de milioane.

COSMO tip: Înainte de a aplica fondul de ten, nu uita de primer. Acesta nerezește tenul, reglează producția de sebum, corectează micile imperfecțiuni ale tenului și permite fondului de ten să reziste mai mult timp.

Folosind degetele

Această tehnică este potrivită pentru o acoperire light/medie.

După ce te-ai spălat bine pe mâini, aplică o cantitate mică de fond de ten pe mână. Apoi, aplică câte puțin produs pe față și tamponează cu degetele în timp ce faci cercuri mici. Folosește două degete.

Folosing un beauty blender

Această tehnică este potrivită pentru o acoperire medie/mare.

Umezește ușor beauty blenderul și stoarce-l bine de apă. Apoi, aplică fondul de ten pe față și gât în mici puncte. Folosește beauty blenderul pentru a întinde bine produsul pe toată suprafața.

Folosing o pensulă Kabuki

Această tehnică este potrivită pentru o acoperire mare.

Aplică fondul de ten pe față folosind degetele, apoi folosește mișcări circulare ale pensulei pentru a întinde bine produsul peste tot.

Folosind o pensulă de fond de ten

Această tehnică este potrivită pentru o acoperire light/medie.

Aplică o cantitate mică de fond de ten pe mână, apoi ia fondul de ten de acolo direct cu pensula. Întinde fondul de ten de sus în jos.

Pentru ca explicațiile să fie mai clare, urmărește clipul de mai jos:

Tu cum preferi să aplici fondul de ten?

 

Citește și: Cum îți alegi corect un fond de ten 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.