Cum alegi nuanta de oja care ti se poriveste

Sally Hansen a scos pe piaţă o nouă gamă de lac de unghii, “Miracle Gel”. Se numeşte aşa tocmai datorită faptului că procesul de aplicare al lacului se face în două faze, lăsând în urmă acel aspect de unghii cu gel, fără a fi însă nevoie de bine cunoscutul proces complicat de aplicare. Asta este foarte bine, dar ce este de-a dreptul impresionant este faptul că în această gamă sunt nici mai mult nici mai puţin de 47 de nuanţe de ojă. Nu este exagerat, mai ales că această gamă acoperă mai multe categorii – de la nude la nuanţe metalice- potrivite oricărei culoare de ten.

Pentru a afla cum putem alege din această multitudine de culori şi nuanţe de ojă, Madeline Poole, Ambasador al companiei Global Colour, ne spune câteva reguli.Cum alegi nuanţa de ojă nude

Pentru o piele deschisă, chiar roz, cel mai bine arată un nude lucios. Pentru piele bronzată sau măslinie cel mai bine se potriveşte un nude cald, în timp ce pentru persoanele cu piele închisă se potriveşte în egală măsură o ojă nude lucioasă sau mată. 

Cum alegi nuanţa de ojă roz

Nuanţele de corai arată foarte bine pe o piele bronzată sau măslinie, pe când nuanţe de magenta arată fenomenal pe pielea închisă. Pentru pielea deschisă se potriveşte foarte bine un roz puternic, ca de gumă de mestecat. 

Cine poate purta nunaţe pastel?

Nuanţele de ojă pastel sunt foarte porivite persoanelor cu pielea deschisă, mai ales dacă sunt alese tonurile cremoase.

Cui i se potrivesc nuanţele luminoase, jucăuşe?

Nuanţele luminoase, energice şi jucăuşe se potrivesc persoanelor cu ten mediu sau închis. 

Cine poate purta nuanţe de ojă metalice?

Nuantele metalice sunt cel mai bine reflectate pe o piele de culoare închisă. Par mult mai bogate şi radiante pe acest tip de ten.  

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.