Sfaturi de la stiliști pentru creșterea rapidă a părului

Multe dintre noi ne dorim să avem un păr cât mai bogat și lung. Află câteva sfaturi de la stiliști pentru creșterea rapidă a părului.

Nu este greu să ai un păr lung și frumos, mai ales dacă ții cont de câteva lucruri. COSMO a adunat pentru tine cele mai prețioase sfaturi de la stiliști pentru creșterea rapidă a părului.

Trebuie să ai o alimentație sănătoasă

Alimentația ne influențează sănătatea, inclusiv pe cea a părului. Fă tot posibilul să ai o alimentație sănătoasă și ia suplimente de vitamina E.

Folosește un șampon pentru stimularea creșterii părului

Există anumite produse care pot stimula creșterea părului, iar multe dintre ele nici măcar nu sunt scumpe.

Citește și: Cum mi-am salvat părul degradat 

Decolorează-ți/vopsește-ți părul mai rar

Decolorarea și vopsirea pot afecta sănătatea firelor de păr, mai ales dacă ai un păr fin și te vopsești des. Alege nuanțe ușor de întreținut și folosește nuanțatoare între vopsiri. De asemenea, îți recomandăm să îți vopsești rădăcinile într-o nuanță apropiată cu cea naturală, pentru ca atunci când părul crește diferența să nu fie atât de vizibilă.

Folosește produse pentru protecție termică

Dacă folosești uscătorul de păr, placa și ondulatorul, nu uita să aplici spray-ul de protecție termică înainte! Nu sări niciodată peste acest pas, dacă nu vrei ca părul tău să fie deteriorat.

Tunde vârfurile la 8-10 săptămâni

Mai ales dacă nu ai destulă grijă de părul tău, firele se vor despica din ce în ce mai mult. Tunde-ți vârfurile regulat pentru a evita această problemă, iar părul tău va avea un aspect mult mai sănătos și îl vei putea lăsa să crească cât mai mult.

Citește și: 3 obiceiuri care duc la deteriorarea părului 

Nu peria părul ud

Atunci când este ud, părul este mult mai fragil. Dacă îl perii imediat după ce l-ai spălat, vei observa că îți cad mult mai multe fire. Acest lucru se întâmplă pentru că pur și simplu îți rupi singură părul!

Nu prinde părul prea strâns

Pentru ca părul să nu ne încurce, obișnuim să îl prindem în cozi, dar, dacă acestea sunt prea strânse, părul se va rupe mult mai repede. Mai bine pune-ți o bentiță sau prinde părul într-un coc lejer.

Fă-ți masaj la scalp

Masajul scalpului stimulează creșterea părului. Poți face asta chiar singură, în timp ce îți șamponezi părul sau te uiți la un serial.

Citește și: Măști naturiste pentru scalp uscat 

Tu ce faci pentru a avea un păr lung și sănătos?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.