Creme de ingrijire all-inclusive

Ochii care nu se văd… pot trăda un ritual de îngrijire defectuos. De fapt, se văd, dar din cauză că zona din jurul lor e atât de afectată din cauza cearcănelor, roșeții, pungilor, ridurilor. Să aplici un tratament pentru fiecare? Nici vorbă! Unul pentru toate? Daaa!

ingrijire
Givenchy Hydra Sparkling eye gel, 223 lei


Formula delicată de gel hidratează intens și re-iluminează pielea fină din jurul ochilor, decongestionând țesutul inflamat, reducând instant și întunecatele cearcăne, grație complexului format din cinci molecule active. Aplică produsul pe pielea curată, presând ușor cu buricele degetelor inelare (acestea exercită presiunea ideală asupra zonei delicate de sub ochi).

ingrijire
Creme de la Mer The Lifting eye serum, 180£

Un serum cu o textură luxuriantă, ca mătasea, ce netezește instant pielea din jurul ochilor. Vine cu un aplicator super-cool, cu ajutorul căruia să poți introduce în profunzimea țesutului, prin masaj, peptidele din alge marine, cu efect anti-ageing. Prețiosul accesoriu poate fi folosit și de sine stătător, în scopul stimulării micro-circulației.

îngrijire
Estee Lauder New Dimension Firm + Fill eye system, 387 lei

Tratamentul în doi pași întinde pielea într-o clipită, oferind pielii o doză stimulatoare de colagen, pe termen lung. Poate că aplicarea a două produse nu e tocmai visul tipelor grăbite, însă efectul – mai ales pe „laba gâștii” – te va convinge că nimic nu e în zadar.

îngrijire
Chanel /Hydra Beauty Micro gel yeux, 279 lei

Concentrat pe combaterea primelor semne de maturizare a pielii, specifice zonei ochilor, serumul umple liniile fine, hidratează continuu și stimulează funcționarea sistemului de auto-apărare propriu pielii, datorită prețioaselor ingrediente exclusive – Camelia Alba PFA și ghimbir albastru (cu înalte proprietăți anti-oxidante).

îngrijire
Tony Moly Panda’s Dream cool eye stick, 51 lei

Deși arată ca o jucărie, serumul-stick are o formulă multi-task serioasă, care hidratează și calmează pielea din jurul ochilor, alungă semnele de oboseală  și reduce semnificativ liniile fine, deoarece este infuzat din plin cu extract de bambus.

 

CITEȘTE ȘI: 7 Sfaturi pentru îngrijirea zonei ochilor

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.