Cosmo și Pantene îți aduc Cartea părului puternic, numai împreună cu ediția de iunie a revistei

Stilul tău, oricât de special ar fi, rămâne incomplet dacă nu se desăvârşeşte prin strălucirea şi vitalitatea părului. De aceea, împreună cu PANTENE și LAURA COSOI, îți aducem în exclusivitate CARTEA PĂRULUI PUTERNIC.

Începând de astăzi, 31 mai 2018, găsești CARTEA PĂRULUI PUTERNIC la toate punctele de presă din România, numai împreună cu ediția de iunie a revistei COSMOPOLITAN. Fiecare pagină din CARTEA PĂRULUI PUTERNIC te va ajuta să îţi îmbogăţeşti cunoştinţele despre stil şi despre îngrijirea părului!Această carte este, în prmiul rând, o introspecție în viața și stilul Laurei Cosoi. Citind-o, poţi afla secretele de frumusețe al autoarei, un truc, un sfat sau o coafură, toate explicate pas cu pas. Pentru a putea da cele mai bune sfaturi și idei, Laura și-a trecut părul prin transformări spectaculoase, alături de Pantene, aliatul său în materie de îngrijire a părului. O vei descoperi pe Laura Cosoi în ipostaza de ambasadoare a părului puternic și strălucitor, dar și de cea mai bună prietenă a ta.

CARTEA PĂRULUI PUTERNIC este disponibilă numai împreună cu ediția de iunie a revistei Cosmopolitan de azi, 31 mai, la toate punctele de vânzare presă.

Primul capitol al cărţii îl ai la dispoziţie şi AICI.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.