Cosmetics Beauty Hair: concursul care te face frumoasa!

By  | 

Membrele iDieta.ro cu povesti interesante si care isi doresc o schimbare radicala de look si de atitudine vor intra intr-o competitie care va angrena specialisti in hairstyle, make-up artisti, psihologi si nutritionisti.

Concursul se va desfasura in doua etape:

  • in perioada 3 august – 15 septembrie : online si
  • in perioada 17-20 septembrie : in cadrul targului Cosmetics Beauty Hair de la Romexpo.

Comunitatea iDieta.ro va decide ce membra a avut cea mai impresionanta schimbare de look, iar juriul format din vedete, specialisti si jurnalisti va oferi comentarii pertinente despre noua infatisare a concurentelor, dar si despre atitudinea si povestea acestora, pentru a ajuta comunitatea sa ia cele mai bune decizii.

Din juriu fac parte Mirela Vescan, Adina Buzatu, Oana Turcu, Andra, Tania Budi, Iulia Albu, Daniela Gyorfi dar si reprezentantii partenerilor media: Stiletto.ro, Clickpentrufemei.ro, Femeia.ro, Cosmopolitan.ro, Miresici.ro, Parinti.com si 24 FUN.

Premierea va avea loc la locatia speciala iDieta.ro in cadrul targului Cosmetics Beauty Hair de la Romexpo, pe perioada caruia specialistii iDieta.ro vor sustine seminarii de beauty, nutritie si consiliere psihologica. Organizatorii evenimentului au pregatit pentru vizitatorii targului numeroase surprize printre care se numara si demonstratii live de schimbare de look.

Despre iDieta.ro

Lansata in Septembrie 2003, iDieta.ro a avut o spectaculoasa evolutie in .ro, devenind in scurt timp cea mai mare si interactiva comunitate online a femeilor. Tematica editoriala atinge o mare varietate de topicuri, membrele iDieta.ro informandu-se despre dieta si nutritie, sanatate, frumusete, cuplu si sex. Cu peste 150.000 de membre, 100 de specialisti si un 1.500.00 de mesaje, Comunitatea iDieta.ro se adreseaza femeii active, preocupata de modul in care arata dar in egala masura si de familie, care face alegeri in urma unei atente informari.

Despre Cosmetics Beauty Hair

Lansata in 1994, expozitia internationala Cosmetics Beauty Hair a reprezentat o noutate printre targurile de profil organizate in Romania, fiind o imbinare intre pragmatismul afacerilor, cu care Romexpo si-a obisnuit expozantii, si nota aparte in care frumusetea este situata la loc de cinste. Punctul forte al expozitiei il reprezinta tematica foarte variata, care acopera fiecare domeniu de activitate al industriei cosmeticelor de pretutindeni, reunind producatori, importatori si distribuitori de produse, mobilier si echipamente pentru cosmetica, ingrijre corporala si coafura.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *