Cosmetic Plant imblanzeste soarele

Emulsiile asigura obtinerea unei bronzari mai rapide, mai intense şi durabile, prin continutul lor in tirozina, riboflavina si ulei de morcov. Acestea stimuleaza biosinteza melaninei naturale in piele. Filtrele UVA-UVB reduc riscurile aparitiei eritemelor si a foto-imbatranirii, iar untul de cacao si vitamina E ingrijesc si protejeaza pielea, asigurandu-i o bronzare mai sigura si mai intensa, intr-un timp mai scurt.

Ca sa te bronzezi fara griji, Cosmetic Plant ti-a pregatit o linie largita de produse pentru protectie solara, pe baza de extracte naturale din castan, morcov, masline, catina şi galbenele, binecunoscute pentru rolul lor protector si benefic asupra pielii.

Alege produsul potrivit si vei arata spectaculos, pielea iti va fi protejata si te vei simti in forma! Astfel, gama de ingrijire solara de la Cosmetic Plant cuprinde emulsii si uleiuri pentru plaja intr-o mare varietate de factori de protectie (6, 10, 15, 20, 25, 30, 50).

Produsele pentru protectie solara Cosmetic Plant se gasesc in farmacii si magazine naturiste, in retelele dm Drogerie Markt , Profi, dar si online pe www.cosmeticplant.com.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.