Conturul pomeților în doi timpi și trei mișcări

Dacă vrei ca machiajul tău să fie un real succes, nu poți sări peste pasul în care definești conturul pomeților, pentru un efect de figură „sculptată”.

 

  1. PREGĂTIREA FEȚEI: Mai întâi amestecă jumătate din cantitatea de cremă pentru față pe care o folosești de obicei cu tot atâta bază matifiantă pentru machiaj, apoi aplică-le pe fața curată, pentru un finisaj semi-mat. Uniformizează tonul pielii folosind un fond de ten mat, pe care să-l estompezi cu ajutorul unui beauty-blender. Apoi aplică un strat de pudră translucidă folosind un pămătuf pufos. Acesta va împiedica pudra bronzantă (pe care-o vei aplica în cadrul următorului pas) să se întindă unde nu dorești. Perie-ți sprâncenele și umple golurile cu fard la culoarea lor. Arcadele conturate se încadrează de minune lângă pomeții sculptați.

PRO CONTOUR 74_HR_WH

  1. CONTURAREA STRUCTURII OSOASE: Cu o pensulă pentru blush tăiată în unghi, aplică pudră bronzantă mată de-a lungul pomeților. Apoi așterne iluminator pornind de la tâmple și până în punctul de mijloc al osului de sub ochi. Contrastul va face pomeții să capete volum. Folosește pudra închisă pentru a umbri zona aflată sub pomeți, creând astfel un efect de adâncire a porțiunii respective. Aplică pudră iluminatoare în forma cifrei 3 cu mijlocul în dreptul bazei nasului, cuprinzând în „bucle” ochii și jumătatea inferioară a obrajilor. La final, folosește un blush potrivit pielii tale pentru a-ți evidenția pomeții, aplicându-l pe culmile acestora. Dacă ai mandibula proeminentă, poți folosi pudra mată închisă pentru un efect optic de adâncire a zonei, subțiind astfel bărbia.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.