CONCURS! Fii pe coperta Cosmo cu Head & Shoulders Supreme Volume!

!! UPDATE Concurs #SupremeCoverGirls !!

Concursul s-a încheiat!
Cele trei Supreme Cover Girls care vor beneficia de o apariție pe coperta COSMOPOLITAN de noiembrie sunt:
1. Cosmina-Paula Neamțu, 22 ani, București, IG: @cosmina_paula
2. Lorena Urse, 21 ani, București, IG: @ursamica
3. Alexandra Bud, 20 ani, Satu-Mare, IG: @innnera

FELICITĂRI câștigătoarelor, mulțumim partenerului nostru Head & Shoulders Supreme Volume și nu ratați ediția COSMOPOLITAN de noiembrie, în curând la chioșcuri!

Atenție, fetelor! Căutăm trei #CoverGirls pentru coperta ediției noastre de noiembrie, iar una dintre ele poți fi chiar tu! Lasă-ne să vedem cum arată părul tău după ce ai folosit gama Head & Shoulders Supreme Volume și… poți câștiga o apariție extraordinară pe coperta revistei COSMOPOLITAN!

Știm că ești pasionată de beauty, coafuri, machiaje și îngrijire. Știm că iubești moda și tot ce ține de tendințe. Și suntem convinși că ți-ai imaginat, măcar o dată, cum ar fi să fii chiar tu vedeta unei ședințe foto profesionale, realizate de unii dintre cei mai reputați specialiști din industria de frumusețe. Dar ce-ai spune dacă… această ședință foto ți-ar aduce… chiar o apariție pe coperta unei reviste glossy, pe coperta revistei pe care o adori și o citești lună de lună?

DA, AI ÎNȚELES BINE! POȚI FI CHIAR TU PE COPERTA REVISTEI COSMOPOLITAN!

concurs Cosmopolitan

În parteneriat cu Head & Shoulders Supreme Volume, suntem extrem de încântați să îți oferim ocazia unică și irepetabilă de a te alătura și tu starurilor legendare care au apărut pe coperta noastră în cei 21 de ani de când suntem, lună de lună, alături de tine!

De ce Head & Shoulders Supreme Volume? Fiindcă știm foarte bine că pentru a poza pentru coperta unei reviste, trebuie să te simți frumoasă, puternică, seducătoare, iar gama de produse Head & Shoulders Supreme Volume — compusă din șampon, balsam și noul produs revoluționar de curățare micelară a scalpului, Supreme Micellar Cleanser — este secretul scalpului sănătos, al părului radiind de frumusețe și, implicit, secretul suprem al încrederii în sine! Și mai mult decât atât, grație eficienței sale în îngrijirea pielii scalpului și efectelor sale minune, Head & Shoulders Supreme Volume e singura gamă de produse pentru păr premiată de Cosmopolitan la categoria skincare!

Așa că nu mai aștepta! Înscrie-te chiar acum la concursul Cosmopolitan #CoverGirls x Head & Shoulders Supreme Volume.

Trei (3) dintre voi pot câștiga o ședință foto de beauty profesională și o apariție pe coperta ediției noastre de noiembrie.

concurs Cosmopolitan

CUM TE ÎNSCRII ÎN CONCURS? NIMIC MAI SIMPLU!

PASUL 1 Achiziționează-ți (în perioada 31 august – 27 septembrie) din orice magazin de pe teritoriul României gama de produse Head & Shoulders Supreme Volume (șampon și balsam)

PASUL 2 Trimite-ne dovada achiziției — bonul de casă fotografiat în clar — pe adresa redacției, [email protected], însoțită de datele tale personale (nume, prenume, oraș, vârstă, email, cont de Instagram). Odată validată înscrierea ta, ne vedem pe Instagram!

PASUL 3 Folosește gama de produse Head & Shoulders Supreme Volume și postează un #selfie pe contul tău personal de Instagram. Dă tag / etichetează două prietene în cadrul postării tale și nu uita să dai follow conturilor @cosmopolitanromania și @headandsholdersro. ATENȚIE!! Folosește, în postarea ta, hashtagul #SupremeCoverGirl pentru a fi sigură că fotografia ajunge în atenția redacției Cosmopolitan!

Vor intra în concurs fotografiile care respectă toate datele de participare (vezi pașii de mai sus), postate pe conturile de Instagram ale participantelor între 31 august și 27 septembrie 2020, ora 12.00.

Dintre postările voastre, Cosmopolitan va prelua pe contul de Instagram al revistei, @cosmopolitanromania, câte o fotografie pe zi. Câștigătoarele vor fi alese pe baza numărului de like-uri obținute pe contul de Instagram al revistei Cosmopolitan!

Așadar, lasă-ne să vedem cum arată părul tău după ce ai folosit gama Head & Shoulders Supreme Volume și… poți deveni chiar tu una dintre cele trei Cosmopolitan #CoverGirls pe care le căutăm!

Cele trei câștigătoare ale concursului vor fi anunțate în perioada 28 septembrie – 4 octombrie și puse la curent cu toate detaliile ședinței foto, via email, de către redacția revistei Cosmopolitan.

 

View this post on Instagram

 

‼️SUPER CONCURS ‼️Fii chiar tu pe coperta ediției noastre de noiembrie: 💃🏻Click pe ➡️ LINK IN BIO ⬅️ pentru a afla cum devii una dintre cele TREI 👑 #SupremeCoverGirl 👑 pe care le căutăm! ‼️ Cum te înscrii? ‼️ PASUL 1️⃣ Achiziționează-ți (în perioada 31 august – 27 septembrie) din orice magazin din România gama de produse Head & Shoulders Supreme Volume (șampon și balsam). . . PASUL 2️⃣ Trimite-ne dovada achiziției — bonul de casă fotografiat în clar — pe adresa redacției, [email protected], însoțită de datele tale personale (nume, prenume, oraș, vârstă, email, cont de Instagram). . . PASUL 3️⃣ Folosește gama de produse Head & Sholders Supreme Volume (șampon și balsam) și, apoi, postează un #selfie pe contul tău personal de Instagram. Dă tag / etichetează două prietene în cadrul postării tale și nu uita să dai follow conturilor noastre, @cosmopolitanromania și @headandshouldersro. ‼️ ATENȚIE ‼️ Folosește, în postarea ta, hashtagul #SupremeCoverGirl pentru a fi sigură că fotografia ajunge în atenția redacției Cosmopolitan! . . Vor intra în concurs fotografiile care respectă pașii de mai sus, postate pe conturile de Instagram ale participantelor în perioada 31 august – 27 septembrie, ora 12:00. Dintre postările voastre, vom prelua pe contul nostru de IG, @cosmopolitanromania, câte o fotografie pe zi, iar câștigătoarele vor fi alese pe baza numărului de like-uri obținute pe contul @cosmopolitanromania . . ‼️ Click pe [LINK IN BIO] pentru TOATE detaliile legate de concurs și pentru regulamentul COMPLET al campaniei! . . #contest #concurs #covergirls #cosmogirls #winacover #beautycontest #fashioncontest #cosmocover #novemberissue

A post shared by Cosmopolitan 🇷🇴 (@cosmopolitanromania) on

Click AICI pentru a citi regulamentul complet al concursului Cosmopolitan #CoverGirls x Head & Shoulders Supreme Volume.

Mult succes, #COSMOGirls!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.