Combina si cucereste: 3 tendinte, un super look

By  | 

Puterea unei priviri

Inspirată de divele anilor ’70, Pat McGrath, cea care semnează machiajul de podium în prezentarea Gucci, propune genele bogate doar pe pleoapa mobilă, puternic arcuite, pe fondul unui brown-smoky discret, ce schiţează forma migdalei. 

Ondulează-ţi mai întâi genele cu un cleşte special şi apoi foloseşte o mascara pentru volum şi alungire!

 

 

Buze decupate

„Am făcut ca buzele să pară mai mari şi mai voluptoase”, explică Pat McGrath, referindu-se la machiajul din prezentarea Prada

|ncepe cu un contur roşu bine ascuţit pentru a trasa forma buzelor, continuă cu un ruj asortat, foloseşte un şerveţel pentru matifiere şi aplică apoi pigment roz sau pudră, pentru a obţine o textură mată. Tuşa finală, propusă de Pat: o dungă albă pe pliul central al buzei ( tu poţi folosi un iluminator sau un creion sidefat, pentru un contur difuz).

 

 

Volum maxim

Coafurile bogate fac furori şi în acest sezon, iar look-ul propus de Sam McKnight în prezentarea Moschino este senzaţia momentului. Secretul unei astfel de coafuri  este dobândirea volumului încă din faza de îngrijire, folosind o gamă de produse pentru volum, şi abia apoi modul de coafare. 

După spălarea şi hidratarea parului cu balsam şi mască, aplică pe părul aproape uscat un produs pentru volum (la rădăcină) şi continuă uscarea cu foehnul, apoi tapează-l discret la rădăcină şi pulverizează foarte puţin spray de fixare. Acum, că volumul e la maxim, modelarea părului e un fleac!

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *