Coafuri pentru vara 2008

By  | 

Virfuri usor intoarse

Creaza-ti un look casual aranjindu-ti parul cu ajutorul miinilor! Foloseste pudra de corp sau samponul uscat pentru a obtine o textura mata, recomanda stilistul Tommy Buckett. (Click pe fiecare subtitlu pentru a vedea pozele!)

Spre exterior

Modeleaza-ti virfurile cu o perie, apoi foloseste un spray (nu foarte puternic) pentru a le fixa, te sfatuieste celebrul stilist Adir Abergel.

Mai mult volum

Aplica un balsam pentru volum fara clatire si apoi foloseste uscatorul la o viteza mica, ajutindu-te cu peria.

Usor neglijent

Incearca sa previi lipsa volumului, aplicind o spuma pentru volum dupa baie, apoi lasa-ti parul sa se usuce in bataia vintului.

Par in valuri… linistite

Daca parul tau are tendinte de ondulare, afiseaza-l asa cum e vara asta. Se poarta efectul… imperfect, spune Buckett. E in regula daca unele suvite sint mai ondulate decit celelalte sau daca ai fire rebele. (Click pe fiecare subtitlu pentru a vedea pozele!)

Eleganta pe plaja

Vei “irosi” vreo… doua minute sa-ti aranjezi parul. Onduleaza-ti cositele cu ajutorul ondulatorului, apoi aranjeaza-l trecindu-ti miinile prin el.

Te-ai trezit?

Modeleaza-ti suvitele intorcindu-le pe degete si fizeaza-le cu un spray fixativ! Nu-l peria deloc, aranjeaza-l cu degetele!

Prins pe-o parte

Prinde partea de sus a parului in coada cu o clama, apoi foloseste o crema pentru styling pentru a-ti “domoli” suvitele.

Bucle rebele

Nu te lupta cu parul vara, mai ales daca e cirliontat, spune Abergel. Sezonul asta se poarta volumul, iar altele ar da bani grei sa-l obtina. Tu insa… ai noroc! (Click pe fiecare subtitlu pentru a vedea pozele!)

Bucle mari

Foloseste ondulatorul pe suvite voluminoase si lasa unele onduleuri mai slabe decit celelalte, recomanda Edwards.

Indreapta-l fara placa

Dupa spalare, inveleste-ti parul intr-un prosop care sa-l tina mai intins, apoi usuca-l si prinde-l putin la spate.

Cret, cret, cret…

Pune-ti in valoare suvitele ondulate, folosind un ser modelator atit pe virfuri, cit si pe lungimea parului.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *